Σάββατο 7 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Τρέχοντας για τη ζωή

Αγώνας δρόμου κατά του αλκοολισμού στην Ηλιούπολη. Δρόμος υγείας στον Αγ. Κοσμά

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης διοργανώνει Λαϊκό Ανώμαλο Δρόμο την Κυριακή 8/12 στις 10.30π.μ. Ο αγώνας αυτός αποτελεί κορυφαίο γεγονός και βασικό θεσμό του μαζικού λαϊκού αθλητισμού στο δήμο. Στην εκδήλωση, που είναι αφιερωμένη στον αγώνα κατά του αλκοολισμού, συμμετέχουν μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, καθώς και γνωστοί αθλητές και πρωταθλητές από όλη την επικράτεια. Ιδιαίτερα φέτος, συμμετέχει μια πλειάδα γνωστών πρωταθλητών όπως ο Νότης Παπούλιας (πρωταθλητής Ευρώπης στα 3.000 μ. και οργανωτής του αγώνα δρόμου), ο Παναγιώτης Χαράμης, οι α/φοί Βούζη, καθώς και αθλητές της Εθνικών Ενόπλων κ.ά. Στους διαγωνιζομένους θα διανεμηθούν μπλουζάκια και διπλώματα για τη συμμετοχή τους. Στα σχολεία και τους συλλόγους θα απονεμηθεί αθλητικό υλικό.

Την Κυριακή, εξάλλου, διοργανώνεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 10.30 π.μ. ο 14ος Ετήσιος Δρόμος Υγείας 10.000 μέτρων που φέτος είναι αφιερωμένος στην προσπάθεια ανάληψης των Ολυμπιακών του 2004. Στον αγώνα που διοργανώνεται από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας η συμμετοχή είναι ελεύθερη για άνδρες και γυναίκες. Επαθλα θα πάρουν οι τρεις πρώτοι της κατάταξης, ενώ όσοι τερματίσουν θα πάρουν αναμνηστικό δίπλωμα.

  • Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Χαϊδαρίου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό διοργανώνει την Κυριακή το "Γύρο Χαϊδαρίου". Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι επιθυμούν να τρέξουν ή να περπατήσουν μια απόσταση 5 χιλιομέτρων μέσα στους δρόμους της περιοχής. Τη βράβευση αυτών που θα συμμετάσχουν θα κάνει η Ολυμπιονίκης στο άλμα εις ύψος Νίκη Μπακογιάννη, η οποία θα βραβευτεί παράλληλα από τον Δήμο για την επιτυχία της στους Ολυμπιακούς. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10 π.μ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ