Σάββατο 7 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ο αθλητισμός κατά των ναρκωτικών

Ενα από τα μεγάλα όπλα στη μάχη κατά των ναρκωτικών είναι ο αθλητισμός που προτείνει ένα διαφορετικό τρόπο ζωής μακριά και ενάντια στη μάστιγα της εποχής μας.

Η πιο υγιής αντίδραση στη μάχη κατά των ναρκωτικών, το αντίδοτο - σωτήριο φάρμακο, η συμμετοχή των νέων στις αθλοπαιδιές, τη γυμναστική, την κολύμβηση, το στίβο, στον αέρα της ζωής.

Μικρή συμμετοχή σε αυτό τον ωραίο αγώνα για την ανάσχεση της "σύγχρονης πανούκλας", που καταστρέφει και δηλητηριάζει τους νέους, τα αγκωνάρια της κοινωνίας μας, έχει το "Προπονητικό Κέντρο Ενόργανης Γυμναστικής - Αίας" (Λόφος Σκουζέ, Αντιγόνης 195, τηλ. 5146903). Στις 15 Δεκέμβρη και ώρα 11 το πρωί, πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα "Ο αθλητισμός είναι τρόπος αντιμετώπισης κατά των ναρκωτικών". Οργανωτής η Γιάννα Αρσένη - Γιάννου. Χορηγός της εκδήλωσης το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης "ΕΛΛΑΣ" του καθηγητή Ε. Μπέξη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες και αγωνίσματα ενόργανης γυμναστικής. Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι ο καθηγητής ΤΕΦΑΑ Λάμπρος Χρήστου, η Ολγα Γκούνη, εκπρόσωπος του ΚΕΜΕΤΕ, οι γιατροί Α. Καμμάς και Πλ. Ζαφείρης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ