Πέμπτη 12 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΗΡΑΚΛΗΣ 3 - 0
Τον χόρεψε καλαματιανό

Τρία γκολ ο Λυμπερόπουλος που δηλώνει ότι δεν είναι ο αντι - Μπορέλι

Σε... ρυθμούς καλαματιανούς ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου αφού επικράτησε του Ηρακλή με 3 - 0.

Το... ζευγάρι που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των περίπου 600 φιλάθλων (526 εισιτήρια) ήταν ο... Παπουτσέλης και ο Λυμπερόπουλος. Τα σχόλια για τον Μυτιληνιό ρέφερι έδιναν και έπαιρναν (μαζί και τον Μποροβήλο που σφύριζε χτες). Αποκορύφωμα το 84 όταν ο Λαγωνικάκης ανατράπηκε στο ίδιο σημείο που είχε αποσπάσει το πέναλτι ο Ιβιτς και η εξέδρα απαίτησε την εσχάτη των ποινών με πάθος.

Ο Μεσσήνιος διεθνής με τα τρία γκολ, δύο με γυριστό σουτ (15, 88) και ένα με κεφαλιά (28) που πέτυχε, "ξύπνησε" τους παρευρισκομένους. Στην πιθανότητα να είναι ο αντικαταστάτης του Μπορέλι η απάντηση του ήταν "είναι λάθος αντίληψη να συγκρινόμαστε".

Της ίδιας άποψης και ο Ζάετς, αφού "έχουν διαφορετικά προσόντα και ρόλους. Μεγάλη απώλεια ο Μπορέλι, πρέπει οι παίχτες να προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό του". Εν κατακλείδι όλα ήταν παράσταση για έναν ρόλο αφού οι φιλοξενούμενοι απλά συμπλήρωναν τα... προβλεπόμενα.

Η δικαιολογία του Παναγούλια τα νέα, άπειρα παιδιά (λόγω απουσιών) και η ελπίδα στη μεταγραφική περίοδο. Η προσπάθεια τώρα στρέφεται στο πρωτάθλημα, όπως και για τον Ζάετς που πιστεύει ότι οι παίχτες του ενόψει ΑΕΚ "θα ξεπεράσουν το σοκ απ' το Καραϊσκάκη και θα είναι έτοιμοι για το ντέρμπι".

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βάντσικ, Γεωργιάδης Γ. Σ., Ουζουνίδης, Γεωργιάδης Γ. Χ. (71 Μπασινάς), Αλεξόπουλος, Γκούμας (62 Μαραγκός), Νασιόπουλος (57 Λαγωνικάκης), Καπουράνης, Βαζέχα, Λυμπερόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ρομπακίεβιτς, Ανατολάκης, Κυριαζής (49 Σέμος), Ξενίδης, Μουρατίδης (67 Βαλκάνης), Λαγωνίδης, Κωνσταντινίδης, Σακελλαρίδης, Μιρτσέκης (69 Πεμπές), Κατικαρίδης, Χριστοδούλου.

Γ. ΚΑΝΤΖΙΛΙΕΡΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ