Πέμπτη 12 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Μονόδρομος η νίκη

Ο Ολυμπιακός παίζει στη Μαδρίτη με την Εστουντιάντες, ενώ ο Πανιώνιος υποδέχεται τη Στεφανέλ

Η Οδύσσεια του Ολυμπιακού συνεχίζεται στις 21.15 στη Μαδρίτη. Χωρίς περιθώρια απωλειών αντιμετωπίζει την Εστουντιάντες. Η συμμετοχή στην πρώτη τριάδα του Β ομίλου προϋποθέτει νικηφόρο αποτέλεσμα και μόνο. Σε περίπτωση ήττας οι "ερυθρόλευκοι" θα περιοριστούν στην 5η θέση, με την ελπίδα ότι το 1997 θα ξεκινήσει γι' αυτούς με καλύτερους οιωνούς. Στο κρισιμότερο παιχνίδι της περιόδου, ο Ντ. Ιβκοβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Τάρλατς, Νάκιτς, ενώ από τραυματισμούς προέρχονται και οι Αντερσον, Τόμιτς. Με δεδομένο ότι από την έκβαση του αγώνα εξαρτάται και η τύχη της Εστουντιάντες, που έχει τους ίδιους βαθμούς με τον Ολυμπιακό, ο τίτλος "Πεθαίνοντας στη Μαδρίτη" εκφράζει απόλυτα τις διαθέσεις με τις οποίες θα κατέβουν στο γήπεδο οι παίκτες και τον δύο ομάδων. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ-1.

Ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος βρίσκεται ήδη στη δεύτερη τριάδα του Α ομίλου, αλλά η προσπάθεια που καταβάλλει, να αποφύγει την τελευταία θέση και να μπει με καλύτερες προϋποθέσεις στην επόμενη φάση, αξίζει της προσοχής. Στις 19.45 υποδέχεται την ιταλική Στεφανέλ Μιλάνο, από την οποία είχε συντριβεί στον Α γύρο με 66 - 90. Ο Βλ. Τζούροβιτς θα ρισκάρει τη συμμετοχή του τραυματία Φ. Χριστοδούλου, γνωρίζοντας ότι από την πορεία του Πανιωνίου εξαρτάται η θέση του ελληνικού μπάσκετ στην ευρωλίγκα. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το "Supersport".

Για το Κύπελλο Πρωταθλητριών γυναικών ο Σπόρτιγκ υποδέχεται στις 20.00 τη σλοβακική Μπρνο, παιχνίδι που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ-2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ