Πέμπτη 12 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 2 - 1
Ευτυχώς υπήρχε ο Αλεξανδρής...

Η παράσταση ήταν η ίδια. Το μόνο που διέφερε ήταν ο τόπος. Ετσι όπως και στο πρώτο αγώνα στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός νίκησε χθες στο Καραϊσκάκη τον ΠΑΟΚ με 2 - 1 και προκρίθηκε έτσι στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου το παιχνίδι ήταν νωθρό με τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται αμυντικά και τον Ολυμπιακό να προσπαθεί ανορθόδοξα να παραβιάσει την εστία του Μιχόπουλου. Μόνο το δοκάρι του Αλεξανδρή στο 23άναψε κάπως τα πνεύματα.

Ο,τι όμως δεν έγινε στα 40 έγινε στο τελευταίο πεντάλεπτο. Σε εκείνο το σημείο ο Αλεξανδρής με σουτ από κοντά άνοιξε το σκορ. Παρ' όλα αυτά όμως οι παίκτες του ΠΑΟΚ κατάφεραν να συνέλθουν γρήγορα και στο αμέσως επόμενο λεπτό ισοφάρισαν με τον Τασιόπουλο.

Με την ευκαιρία που ίσως έκρινε και το αγώνα άρχισε το Β μέρος. Ηταν το 51όταν ο Ντινκόφσκι βρέθηκε μόνος του με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, αλλά κάνοντας κατάχρηση της τρίπλας έχασε τη μοναδική ευκαιρία να αλλάξει τη μορφή του αγώνα. Στο 59 ο Αλεξανδρής έβαλε την ταφόπετρα στα όνειρα των Παοκτζήδων αφού με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 2 - 1. Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε τα τελευταία 10 με 10 παίκτες αφού τραυματίστηκε σοβαρά στη μέση και αποχώρησε ο Ντινκόφσκι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελευθερόπουλος, Βερεσάνοβιτς, Νταμπίζας, Σαμπανάτζοβιτς, Γεωργάτος, Γιαννακόπουλος, (61Σαμπάνης), Κακλαμάνος (70Καραπιάλης), Αλεξανδρής, Γκώνιας (81Πασαλής), Τζόρτζεβιτς.

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Γιουγκούδης (72Χατζηζήσης), Καπετανόπουλος (78Χάβος), Τασιόπουλος, Ζαφειρίου, Παναγιωτίδης, Ζαγοράκης, Πις (81Κουμαρόπουλος), Ντινκόφσκι, Τουρσουνίδης, Κατσουρής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ