Σάββατο 14 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κορυδαλλός κινηματογράφου

Αριστουργήματα της 7ης Τέχνης και σημαντικές ελληνικές ταινίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κινηματογραφικής Λέσχης Κορυδαλλού.Σε συνεργασία με την Ταινιοθήκη της Ελλάδας πραγματοποιούνται προβολές στην αίθουσα "Πλειάδες" του Πολιτιστικού Κέντρου Κορυδαλλού (Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης 1), με τίτλο: "Από τους θησαυρούς της Ταινιοθήκης",ενώ τις Δευτέρες ο ελληνικός κινηματογράφος θα έχει την τιμητική του. Σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου προβάλλονται ελληνικές ταινίες - πολλές της φετινής παραγωγής, που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Στις προβολές θα παρευρίσκονται οι σκηνοθέτες και οι συντελεστές των ταινιών και θα συζητούν με το κοινό.

Αυτή τη Δευτέρα, μετά την επιτυχημένη "πρώτη" της ταινίας του Στ. Χαραλαμπόπουλου "Αδης" (την παρακολούθησαν πάνω από 150 θεατές), σειρά έχει η ταινία του Πέτρου Σεβαστίκογλου "Ανεμος στην πόλη".

Την Τρίτη (8.30μμ), στις "Πλειάδες",διοργανώνεται λογοτεχνική βραδιά αφιερωμένη στους Κωστή Παλαμά και Αγγελο Σικελιανό.Οι λογοτεχνικές βραδιές οργανώνονται από το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κορυδαλλού και το "Ιωνικό Θέατρο" σε σκηνοθεσία Αντώνη Παπαδόπουλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ