Σάββατο 17 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ:
Συνέδριο ομαδαρχών μακριά απ' τη νεολαία

Αρχισε χτες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ολοκληρώνεται αύριο, το 2ο Συνέδριο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, και, όπως αναμενόταν, είναι ένα συνέδριο σύγκρουσης των διαφόρων ομάδων και εντελώς έξω από τα σύγχρονα προβλήματα της νεολαίας, ακολουθώντας πιστά το κόμμα του ΠΑΣΟΚ στις εσωτερικές συγκρούσεις για την κατανομή της εξουσίας.

Οι εργασίες της πρώτης μέρας κύλησαν με φανφάρες, από τον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη, του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Κ. Σκανδαλίδη και μήνυμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Α. Παπανδρέου, περί "ενότητας", "νίκης", αλλά και του... αναβιώσαντος "σοσιαλισμού", στους διαδρόμους, όμως, οι ομαδάρχες διαμόρφωναν τους συσχετισμούς. Η πρώτη μέρα κύλησε στη σκιά της επιστολής των φερόμενων ως προσκείμενων στον Κ. Σημίτη στελεχών της οργάνωσης, οι οποίοι κατήγγειλαν ως αδιαφανείς τις διαδικασίες εκλογής των συνέδρων. Η ομάδα των "εκσυγχρονιστών" κάνει λόγο για προχειρότητα και βιασύνη στην εκλογή των αντιπροσώπων, αφού, όπως υποστηρίζουν, δεν υπήρξε ο απαιτούμενος χρόνος για τη διεξαγωγή ενός ειλικρινούς διαλόγου στις οργανώσεις.

Πάντως η πλέον πιθανή για να αναλάβει το χρίσμα του γραμματέα, φέρεται να είναι το μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, Τ. Αντωνίου η οποία πρόσκειται στον Α. Τσοχατζόπουλο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ