Σάββατο 17 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ιταλικό "όχι"

Η Ρόμα αρνήθηκε να δώσει τον Λ. Χούτο στην Εθνική παίδων

Στην Εθνική παίδων κλήθηκε ο Λάμπρος Χούτος που αγωνίζεται στη Ρόμα. Ομως η ιταλική Ομοσπονδία απάντησε αρνητικά επικαλούμενη τις σχολικές υποχρεώσεις του παίχτη, καθώς και το μικρό χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στην πρόσκληση και τον αγώνα. Αξίζει να επισημανθεί πως ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής εντυπωσιάζει στη γειτονική χώρα και δεν αποκλείεται (μάλλον σίγουρο θεωρείται) η άρνηση να κρύβει άλλους σκοπούς... Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής είχε δοκιμαστεί πέρυσι στον ΠΑΟ αλλά θεωρήθηκε ότι δεν κάνει. "Μετανάστευσε" λοιπόν στη γειτονική χώρα όπου αναζήτησε την τύχη του. Αποτέλεσμα είναι να υπογράψει φέτος πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιο στη Ρόμα, και όπως λένε οι ειδικοί, να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που αγωνίζεται στην Ιταλία.

  • Στην Πίζα (29/2) θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο συγκρότημα της Ιταλίας η Εθνική ομάδα νέων στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
  • Φιλικό με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη θα δώσει την Τετάρτη (21/2) η Εθνική ομάδα των Ελπίδων. Ο Τεχνικός Γ. Κόλλιας έχει καλέσει 25 ποδοσφαιριστές.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ