Σάββατο 17 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Μονόδρομος η νίκη

"Τελικός" για τον Ρότσα το παιχνίδι στη Ν. Σμύρνη με Πανιώνιο

"Τόσο εμείς όσο και ο Πανιώνιος καιγόμαστε για τους βαθμούς. Η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλουμε να είμαστε στο κυνήγι του τίτλου". Τα λόγια αυτά ανήκουν στο προπονητή του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα που αντιμετωπίζει το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος στη Νέα Σμύρνη περίπου σαν... τελικό: "Η απώλεια των δύο βαθμών την περασμένη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ από τον Αθηναϊκό, μας κάνει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για τη συνέχεια. Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω ότι θα βρούμε και πάλι το δρόμο μας". Ο τεχνικός των πρασίνων δεν έκρυψε ότι η ομάδα παρουσιάζει μια "κοιλιά" στην απόδοσή της τα τελευταία παιχνίδια: "Εδώ ολόκληρος Αγιαξ είχε πτώση δε θα έχουμε εμείς; Είναι φυσιολογικό φαινόμενο. Πάντως επαναλαμβάνω ότι ο Παναθηναϊκός έχει τα φόντα να διακριθεί τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ". Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Χούαν Χοσέ Μπορέλι: "Κάθε ομάδα παρουσιάζει πτώση ύστερα από μια υπερπροσπάθεια σε Ευρώπη και Ελλάδα. Το Κύπελλο ανήκει στο παρελθόν, όμως έχουμε μπροστά μας δύο ακόμη μεγάλους θεσμούς. Ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ η ως τώρα πορεία μας είναι εκπληκτική και δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση".

Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα ο Ρότσα αύριο κόντρα στους "κυανέρυθρους" έχει όλο το έμψυχο υλικό στη διάθεσή του, εκτός βέβαια του τραυματία εδώ και 10 μέρες Νίκου Νιόπλια που έχει πρόβλημα με τους προσαγωγούς του.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Παναθηναϊκός θα έχει στο πλευρό του 3.000 οπαδούς του που αναμένεται να δώσουν βροντερό "παρών".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ