Σάββατο 17 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Μάχη ζωής και θανάτου

Σύγκρουση Εσπερου - ΑΓΣΙ για τη σωτηρία. Στο Μίλωνα ο ΠΑΟ. Οριστικά στο Παρίσι το φάιναλ - φορ του Συνομοσπονδίας

Με τους πρωτοπόρους να δίνουν εύκολα, θεωρητικά, παιχνίδια, το ενδιαφέρον της 19ης αγωνιστικής στρέφεται στην ουρά, όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι των ουραγών ανάμεσα στον Εσπερο και τα Γιάννενα. Οι δύο ομάδες που ισοβαθμούν ένα σκαλί πάνω από τον πάτο της βαθμολογίας δίνουν σήμερα, στις 6μμ, στην Καλαμαριά τον νυν υπέρ πάντων αγώνα. Ενδιαφέρον λόγω ονομάτων παρουσιάζει και το ντέρμπι της Θεσ/νίκης ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ που θα ξεκινήσει στις 5.30 στη Μίκρα.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟ αγωνίζεται στον γήπεδο του Μίλωνα με την ομώνυμη ομάδα και πρέπει να προσέξει αν δε θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεως (4.30μμ απευθείας μετάδοση από τον ΣΚΑΪ). Λίγο μακρύτερα στο κλειστό της Ν. Σμύρνης ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξ. (5.15μμ).

Τα υπόλοιπα παιχνίδια Ορεστιάδα - Ηρακλής (7μμ), Κτησιφών - Ζαφειράκης (6μμ).

  • Για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών διεξάγεται σήμερα το παιχνίδι Ιωνικού ΝΦ - Ολυμπιακού (3.30μμ). Αύριο παίζουν: Φιλαθλητικός - Κοζάνη (Αλεξάνδρειο 12.30), Λάρισα - Βύρωνας (12.00), Αγ. Σώστης - Σίρις (Μετς 6μμ), Βριλήσσια - Αρης (1μμ), Νίκη - ΠΑΟ (12.00).
  • Οριστικά στο Παρίσι όπως είχε αρχικά οριστεί θα γίνει το φάιναλ - φορ του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας των ανδρών όπου θα πάρει μέρος η Ορεστιάδα. Ο αποκλεισμός των δύο γαλλικών ομάδων, της Παρί και της Αραγκό Ντε Σετ, που συμμετείχαν στη φάση των "8" έδωσε τροφή σε φήμες ότι υπήρχε πιθανότητα αλλαγής του τόπου διεξαγωγής του φάιναλ - φορ. Χτες όμως οι Γάλλοι διοργανωτές ενημέρωσαν την Ορεστιάδα ότι το φάιναλ - φορ θα γίνει στο Παρίσι. Εκτός από την Ορεστιάδα έχουν προκριθεί οι ιταλικές Αλπιτούρ Κούνεο και Ραβένα και η τσέχικη Οντελένα Βόντα. Η Ορεστιάδα στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Κούνεο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ