Σάββατο 17 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Ηττα χωρίς συνέπειες

Η Εθνική έχασε με 5 - 7 από τη Γιουγκοσλαβία. Σήμερα παίζει με Ολλανδία και θέλει οπωσδήποτε νίκη

Την πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγώνες στο προολυμπιακό τουρνουά πόλο, που γίνεται στο Βερολίνο, γνώρισε χτες η εθνική ομάδα. Εχασε από τη Γιουγκοσλαβία με 7 - 5 (1 - 1, 1 - 1, 3 - 4, 0 - 1). Ο αγώνας έμοιαζε περισσότερο με φιλικό παιχνίδι, αφού οι δύο αντίπαλοι δεν ενδιαφέρονταν για το αποτέλεσμα. Ετσι, έπαιξαν ανοιχτά, χωρίς άγχος και σκοπιμότητες. Η ήττα αυτή δεν έχει κανένα νόημα για την Εθνική πόλο, αφού έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα.

Τα γκολ πέτυχαν:

Γιουγκοσλαβία: Μιλάνοβιτς 2, Μπούσκοβιτς 1, Τσέριτς 1, Σάβιτς 1, Σάμπιτς 1, Βάσοβιτς 1.

Ελλάδα: Γεωργαράς 1, Παπαναστασίου 1, Λούης 1, Καλακόνας 1, Αφρουδάκης 1.

Σήμερα η Εθνική αντιμετωπίζει την Ολλανδία (18.30) και θέλει τη νίκη ώστε να μπει στον τελικό. Αυτό θα της δώσει πλεονέκτημα στον καταρτισμό των προ-ομίλων, από τους οποίους την Κυριακή θα γίνει η κλήρωση για τους ομίλους της Ατλάντα.

  • Ενας Ιρανός πολίστας, ο οποίος βρισκόταν στο Βερολίνο όπου διεξάγεται αυτές τις μέρες το προολυμπιακό τουρνουά, εξαφανίστηκε από το ξενοδοχείο, σύμφωνα με τη γερμανική Αστυνομία. Πρόκειται για τον 23χρονο Μορτέζα Μπαγιάτ, ο οποίος από την περασμένη Τρίτη που επισκέφθηκε το εμπορικό κέντρο δεν εμφανίστηκε, όπως δήλωσαν τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.

Η γερμανική Αστυνομία ανακοίνωσε ακόμη ότι ο Μπαγιάτ είχε μαζί του 20.000 μάρκα (περίπου 2,3 εκατ. δρχ.) και μια βιντεοκάμερα. Ο πολίστας σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση δεν είχε μαζί του ταυτότητα ή διαβατήριο. Επίσης, δε γνωρίζει γερμανικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ