Σάββατο 17 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κρεμενλίεφ ή Γεωργάτος;

Σε δίλημμα βρίσκεται ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Περσίας. Ο νεαρός τεχνικός έχει βρει τους 10 που θα πλαισιώσουν την αρχική σύνθεση και "πονοκεφαλιάζει" για μία θέση. Αυτή θα διεκδικήσουν επί ίσοις όροις ο Εμίλ Κρεμενλίεφ και ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Ο δεύτερος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι, είναι ετοιμοπόλεμος, όμως ο Περσίας είναι της αρχής οι παίκτες να είναι 100% έτοιμοι αποφεύγοντας το ρίσκο. Οι άλλοι δέκα είναι οι: Ράντος, Καλατζής, Σκαρτάδος, Καραταϊδης, Καραπιάλης, Πασσαλής, Αλεξανδρής, Γιουσκόβιακ, Ιβιτς και Καρασαββίδης. Αξίζει να σημειωθεί ότι 4 παίκτες των Πειραιωτών είναι στο όριο καρτών. Από 5 έχουν οι Καραπιάλης, Νταμπίζας και Πασσαλής, ενώ 2 ο Κρεμενλίεφ.

Κοσμοσυρροή αναμένεται αύριο στο Καραϊσκάκη, στο παιχνίδι με τον Αρη. Ηδη έχουν προπωληθεί πάνω από 7.500 εισιτήρια και, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στο φαληρικό στάδιο θα βρεθούν πάνω από 15.000 οπαδοί του Ολυμπιακού.

  • Ο Σωτήρης Βοργιάς θα διευθύνει τελικά τον αγώνα Ολυμπιακού - Αρη. Ο διαιτητής Παπαπέτρου που είχε αρχικά κληρωθεί δήλωσε κώλυμα διότι απεβίωσε ο πατέρας του.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ