Τρίτη 20 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
"Εγώ τα 'χα πει"

"Εχω μιλήσει για τη διαιτησία, δε θέλω να ξαναναφερθώ. Δεν μπορώ να μιλάω κάθε εβδομάδα. Αν καταλάβανε αυτοί που πρέπει καλώς, αν όχι λυπάμαι. Εγώ μίλησα γενικά πριν από τέσσερις μήνες και σας είπα τι συμβαίνει. Βλέπετε τι γίνεται, βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα". Αυτό ήταν το σχόλιο του Μπάγεβιτς για τα δρώμενα στα γήπεδα από τους διαιτητές.

Ο ελληνοποιημένος τεχνικός δε συμφωνεί με όσους πιστεύουν ότι ο τίτλος θα κριθεί στα ντέρμπι, παραδέχεται όμως ότι αν η ομάδα του βγει νικήτρια αποκτά προβάδισμα. Επισήμανε ακόμα ότι κάθε αγώνας είναι σημαντικός, αφού αν η ΑΕΚ κερδίσει τα ντέρμπι και χάσει αλλού βαθμούς "είναι δώρο άδωρο". Επίσης, συνηγόρησε στην άποψη πως αν η ομάδα του παραταχθεί στα ντέρμπι κατέχοντας την πρώτη θέση, από ψυχολογικής πλευράς θα έχει πλεονέκτημα.

Ο Μπάγεβιτς χαρακτήρισε τον φετινό τίτλο αρκετά σημαντικό συγκριτικά με προηγούμενα χρόνια, διότι στη διεκδίκησή του βρίσκονται και οι τρεις ομάδες του κέντρου, άρα ο συναγωνισμός είναι μεγαλύτερος.

Επανέλαβε ότι δεν υπήρξε πρόβλημα στις σχέσεις Τσάρτα - Κετσπάγια στο μέγεθος που παρουσιάστηκε.

Τον προβληματίζουν οι πολλές κίτρινες και η πιθανότητα να απουσιάσουν 2 - 3 παίχτες γι' αυτό ζήτησε προσοχή απ όλους και ιδιαίτερα από τους Σαμπανάζοβιτς - Μανωλά που έχουν πέντε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ