Κυριακή 25 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Ψάχνει στολή πρωταθλήτριας

Η ΑΕΚ δίνει σήμερα κρίσιμο παιχνίδι στο Καυτατζόγλειο με Ηρακλή. Στο ΟΑΚΑ με Πανηλειακό ο ΠΑΟ

Στην καρδιά της Αποκριάς Ηρακλής και ΑΕΚ καλούνται να πετάξουν τις κακές τους... μάσκες ώστε να χαρούν την καθαρή Δευτέρα και το πέταγμα του αετού! Στο Καυτατζόγλειο λοιπόν, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής, θα γίνει το μεγάλο ματς. Αντίθετα ,ο δεύτερος στη βαθμολογία και διώκτης της Ενωσης Παναθηναϊκός έχει θεωρητικά εύκολο έργο στο Ολυμπιακό Στάδιο με τον Πανηλειακό. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ Αρη και ΠΑΟΚ. Αναλυτικά τα ματς:

Με όπλο της την καλή παράδοση αλλά και την εξαιρετική της αγωνιστική κατάσταση, η ΑΕΚ "εκστρατεύει" για το Καυτατζόγλειο. Απόντες θα είναι για την ομάδα του Μπάγεβιτς οι τιμωρημένοι Κωστένογλου, Βλάχος και ο τραυματίας Μπορμπόκης. Στην 11άδα επιστρέφει ύστερα από αρκετό χρονικό διάστημα ο Κώστας Παυλόπουλος. Ο Γηραιός θέλει με τη σειρά του τη νίκη ώστε να διατηρήσει κάποιες ελπίδες για τη διεκδίκηση της 4ης θέσης.

Στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ δεν έχει περιθώρια απώλειας κόντρα στον Πανηλειακό. Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μπορέλι, Νιόπλιας, ενώ αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Γιάννη Καλιτζάκη.

Ο Αρης στο Χαριλάου υποδέχεται τον άσπονδο φίλο του ΠΑΟΚ (6.30μμ ΦΙΛΜΝΕΤ). Δυστυχώς το ντέρμπι δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος αφού και οι δυο ομάδες είναι πολύ χαμηλά στη βαθμολογία.

Ευχάριστο απόγευμα θα έχει λογικά στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ απέναντι στον Αθηναϊκό. Συνοικιακά ντέρμπι έχουμε στο Λεκανοπέδιο. Στη Ριζούπολη ο Απόλλωνας θα κοντραριστεί με τον Πανιώνιο, ενώ ο καταδικασμένος Εθνικός θα φιλοξενήσει τον Ιωνικό.

Ανοιχτό ματς αναμένεται να γίνει στην Εδεσσα ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Ξάνθη. Τέλος, στο Αλκαζάρ η Λάρισα θα παίξει με την Καλαμάτα σε ένα ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Αν οι Θεσσαλοί δεν κερδίσουν... χάθηκαν.

Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 3.30μμ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ