Τρίτη 5 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Παράπονα για Καλαθενό

Δεν προστάτεψε τους παίκτες της ΑΕΚ από το σκληρό παιχνίδι, διαμαρτύρεται ο Μπάγεβιτς

Οι δύο βαθμοί που άφησε στην Καλαμάτα η ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να χάσει την πρώτη θέση, όπως αναμενόταν δημιούργησαν ένταση και παράπονα. Η επόμενη μέρα εξελίχθηκε σε... καλαματιανό ανακοινώσεων και δηλώσεων από τους "κιτρινόμαυρους".

Ο Μπάγεβιτς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου υποστήριξε ότι η δεύτερη κάρτα στον Κετσπάγια ήταν αποτέλεσμα της "παρουσίας" του προέδρου των γηπεδούχων Σ. Παπαδόπουλου στον αγωνιστικό χώρο: "Οταν μπήκε μέσα ο διαιτητής έδειξε την κάρτα. Θα έπρεπε να έχω άλλη γνώμη; Αυτή έχω".

Κατηγόρησε τον διαιτητή πως δεν προστάτεψε τους παίχτες του από το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων και πρόσθεσε ότι για την ισοπαλία ευθύνονται τα νεύρα των "κιτρινόμαυρων".

Ακόμα τον κατηγόρησε ότι αδράνησε όταν μπροστά στα μάτια του ο Κετσπάγια δέχτηκε επίθεση. Καταλήγοντας πάντως επισήμανε ότι δεν ψάχνει για δικαιολογίες αφού για τους δύο χαμένους βαθμούς "φταίμε εμείς που κάναμε λάθη και δεν αντιτάξαμε δύναμη στη δύναμη". Ο τίτλος, κατά τον Μπάγεβιτς, θα κριθεί από το αποτέλεσμα της ΑΕΚ στα ντέρμπι και στους εκτός Αθήνας αγώνες (Ξάνθη, ΟΦΗ).

Ιδιαίτερα σκληρός ήταν και ο Μπατίστα: "Αυτό δεν ήταν ματς αλλά πόλεμος. Δε ζητάμε από τους αντιπάλους να μην έχουν πάθος αλλά όχι και να μας σπάνε τα πόδια. Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο αυτά που έκαναν στον Κετσπάγια" κατέληξε ο ελληνοποιημένος παίχτης.

Στο ίδιο μήκος κύματος αλλά πολύ πιο κατηγορηματικές (γεμάτες υπονοούμενα) κινούνται και οι ανακοινώσεις που εκδόθηκαν από τους Μ. Γεωργακάκη (αντιπρόεδρο ΠΑΕ), Β. Καρατζάβελο (μέλος ΔΣ) και Γ. Καρρά (τέως πρόεδρο).

Από τη μεριά της Καλαμάτας δεν υπήρξε επίσημη αντίδραση αν και οι αιτιάσεις των ΑΕΚτζήδων προκάλεσαν έντονη δυσαρέσκεια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ