Τρίτη 5 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1
Αφησαν ερωτηματικά οι Ευρωπαίοι

Στην τελική ευθεία των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων αλλά όχι με τους καλύτερους οιωνούς, βρίσκονται από χτες Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Η τελευταία αγωνιστική ανέδειξε προβλήματα τα οποία οι τρεις προπονητές καλούνται να ξεπεράσουν το επόμενο διήμερο.

Ο Ολυμπιακός νίκησε δύσκολα τον Αρη, αλλά για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο ο Γ. Ιωαννίδης στηρίχτηκε μόνο σε έξι παίκτες. Οι Μπέρι, Παπανικολάου δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς και είδαν το παιχνίδι με πολιτικά, ο Τόμιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο κι έμεινε εκτός αγώνα, ενώ ο Ν. Γαλακτερός έχασε το Σάββατο την 47χρονημητέρα του με ανακοπή της καρδιάς.

Χωρίς τον Π. Γιαννάκη παρατάχτηκε στο παιχνίδι με τους Αμπελόκηπους ο Παναθηναϊκός και λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη έχασε και τον Οικονόμου που έπαθε διάταση των οσφυικών μυών. Ο Ουίλκινς με 40 πόντους έσωσε τον Παναθηναϊκό από τα χειρότερα, αλλά η άσχημη εμφάνιση του Βράνκοβιτς άφησε ερωτηματικά για την ετοιμότητα των πρασίνων ενόψει του αγώνα με την Μπενετόν.

Χωρίς τον Μπ. Πρέλεβιτς αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ το Σπόρτιγκ. Ο αρχηγός του δικεφάλου συνεχίζει να έχει προβλήματα στη μέση κι εκφράζονται φόβοι ακόμα και για τη συμμετοχή του στον τελικό του ευρωπαϊκού κυπέλλου με την Ταουγκρές την ερχόμενη Τρίτη.

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με εκτός έδρας νίκες. Η Ρεάλ νίκησε στην Μπανταλόνα την τοπική ομάδα με 72 - 62, η Τρεβίζο τη Στεφανέλ στο Μιλάνο με 97 - 92 και η Ταουγκρές την Ορένσε με 87 - 76.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ