Τρίτη 5 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Κίνδυνος αναβολής

Γήπεδο - παγοδρόμιο βρήκαν οι "πράσινοι" στη Βαρσοβία. Χωρίς αποτέλεσμα οι προσπάθειες των στρατιωτών για τον καθαρισμό του

Το... χιόνι ήταν ο μεγάλος "πρωταγωνιστής" και χτες στη Βαρσοβία. Η αποστολή του Παναθηναϊκού, που έφτασε χτες το μεσημέρι στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, βρήκε πολικές συνθήκες, αφού το απόγευμα που πήγαν στο γήπεδο της Λέγκια διαπίστωσαν πως το τερέν ήταν ό,τι έπρεπε για... παγοδρομίες και όχι για ποδόσφαιρο! Οπως γίνεται αντιληπτό, δεν αποκλείεται ο αγώνας ακόμη και να αναβληθεί, αφού οι προσπάθειες του στρατού να καθαρίσει το γήπεδο δεν έχουν ιδιαίτερα αποτελέσματα επειδή ο παγετός αλλά και το "κάψιμο" του χλοοτάπητα συνηγορούν ως προς την αναβολή του πρώτου αγώνα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναφερόμενος στον αγώνα, ο προπονητής του "τριφυλλιού", Χουάν Ραμόν Ρότσα, τόνισε μεταξύ άλλων: "Πάμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ άσχημες και σίγουρα ευνοούν τη Λέγκια, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα καταθέσουμε τα όπλα. Πάντως, το μυαλό μας είναι και στο πρωτάθλημα, αφού αν θέλουμε να βγούμε και πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα".

Ο Κριστόφ Βαζέχα γυρίζει και πάλι στο πάτρια εδάφη. Ο κορυφαίος σκόρερ του Παναθηναϊκού είναι αισιόδοξος για την έκβαση του ματς: "Πάντα στη Βαρσοβία αγωνίζομαι καλά. Το πρώτο γκολ της καριέρας μου το σημείωσα εκεί και πιστεύω να κάνω το ίδιο και την Τετάρτη".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δώνης επισημάνει: "Η Λέγκια είναι μια καλή ομάδα, όμως και εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο ΟΑΚΑ".

Στον αγωνιστικό τομέα ο Αλέξης Αλεξούδης θα αγωνιστεί από την αρχή, αφού θα του τοποθετηθεί μάσκα στη σπασμένη μύτη του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ