Τρίτη 5 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
"Αρπαξε" το ρετιρέ στο τέλος

Ο ΠΑΟ πάλι στην κορυφή μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ στην Καλαμάτα

"Κεφάλι" πήρε από την περασμένη Κυριακή και πάλι ο Παναθηναϊκός στην κούρσα του τίτλου. Οι πράσινοι επικράτησαν 3 - 1 του Αρη και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της ΑΕΚ στην Καλαμάτα 2 - 2, πέρασαν και πάλι στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ολυμπιακός που κέρδισε 3 - 0 τον Εθνικό πλησίασε ακόμη περισσότερο και είναι και αυτός στη διεκδίκηση του τίτλου. Ας δούμε αναλυτικά τα ματς της 23ης αγωνιστικής:

Στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Κριστόφ Βαζέχα πήρε το... όπλο του στα δύο τελευταία λεπτά του αγώνα και οδήγησε τον ΠΑΟ στη νίκη 3 - 1 επί του Αρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπλέκει πλέον σε περιπέτειες υποβιβασμού...

Στην Καλαμάτα ο Μπελά στο 90' έβαλε σε... μπελάδες την ΑΕΚ αφού την γκρέμισε από την πρώτη θέση. Το τελικό 2 - 2 άφησε παραπονούμενους τους φιλοξενούμενους που τα έχουν με τη διαιτησία του Καλαθενού.

Στο Φάληρο ο Ολυμπιακός μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο πήρε... μπροστά και τελικά έφτασε σε άνετη επικράτηση κατά του ουραγού Εθνικού με 3 - 0.

Ο Αλέκος Κακλαμάνος με δύο γκολ για... όσκαρ οδήγησε τον Αθηναϊκό σε νίκη 2 - 1 σε βάρος του Εδεσσαϊκού. Στη Νεάπολη Ιωνικός και Ηρακλής μοιράστηκαν τέρματα (1 - 1) και εντυπώσεις. Στην Ξάνθη η Σκόντα έβαλε την... ταφόπλακα στη Λάρισα με το 3 - 1. Τώρα οι Θεσσαλοί μόνο με θαύμα θα κρατηθούν στη μεγάλη κατηγορία. Η παρακμή μιας άλλοτε μεγάλης ομάδας...

Ο Ρουμάνος Ιβαν εκμεταλλευόμενος ένα τραγικό σφάλμα του Κώστα Χανιωτάκη χάρισε τη νίκη στον Πανιώνιο με 1 - 0 επί του ΟΦΗ. Οι κυανέρυθροι είναι πλέον σε ανοδική πορεία και έχουν κάθε δικαίωμα να ελπίζουν στη σωτηρία τους.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα και έφτασε στους τρεις βαθμούς της νίκης (2 - 1) που τον ανέβασαν σημαντικά στον βαθμολογικό πίνακα.

Τέλος στον Πύργο μετά από τρεις μήνες ο Πανηλειακός "γεύτηκε" τη χαρά της νίκης με το 2 - 1 επί του Απόλλωνα που "κατρακύλησε" στην 15η θέση...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ