Παρασκευή 8 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ παζαρέματα με αντικείμενο τα Ναυπηγεία Ελευσίνας διεξάγονται παρασκηνιακά αυτήn την περίοδο. Η κυβέρνηση συζητά τις νέες απαιτήσεις του Ι. Καρρά - έχει καταθέσει τη μοναδική προσφορά για την εξαγορά τους - με τις οποίες ζητά επιπλέον και εγγυήσεις του δημοσίου (σελίδα 17).

ΣΕ ΝΕΑ κοροϊδία της κεντρικής εξουσίας προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση, εξελίχτηκε η χτεσινή συνάντηση του Α. Τσοχατζόπουλου με τη Διοικούσα Επιτροπή της ΤΕΔΚΝΑ (σελίδα 23).

ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ κινητοποιήσεις, εδώ και μια βδομάδα, διαμαρτύρεται ο Δήμος Πάρου, για την άρνηση των αρμοδίων να εντάξουν τα έργα αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού σε κάποιο πρόγραμμα (σελίδα 23).

ΓΟΝΕΙΣ και μαθητές των Α. Λιοσίων αγωνίζονται για ναμην παραχωρηθεί ένα νεόκτιστο σχολείο, όπου προοριζόταν να στεγαστεί το 10 Γυμνάσιο της πόλης (σελίδα 24).

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ μάχη της Κοκκινιάς και τη συμπλήρωση 52 χρόνων απ' αυτήν, τίμησαν χτες το βράδυ, οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης (σελίδα 25).ΜΕ ΤΗΝ κυβέρνηση να δηλώνει συνεχώς ότι η κατάσταση βαίνει προς εκτόνωση και τους κρατούμενους να διατηρούν υπό τον απόλυτο έλεγχό τους τις φυλακές, κύλησε και η χτεσινή μέρα (σελίδα 26).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ