Παρασκευή 8 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Λόγος μουσικός

Δυο βραδιές μουσικής μυσταγωγίας προσφέρει απόψε και αύριο στο "Ρόδον" ηΜάριαν Φέιθφουλ.Με τη μοναδική συνοδεία ενός πιάνου, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια του Κουρτ Βάιλ.

Ενας κορυφαίος κιθαρίστας, ο Γερμανός Μάρκο Σμιντ, θα δώσει ρεσιτάλ απόψε, στις 8.30, στην αίθουσα συναυλιών "Φ. Νάκας" (Ιπποκράτους 41). Στον ίδιο χώρο αύριο, στις 7μμ, θα πραγματοποιηθεί συναυλία μουσικής δωματίου με έργα για φλάουτο και πιάνο από τους Γιάννη και Αντώνη Ανισέγκο, ενώ την Κυριακή, στις 8.30μμ, θα δώσει συναυλία το τζαζ τρίο "Ιασις" (Κ. Μπαλταζάνης, Γ. Κιουρτσόγλου και Π. Κούρτης). Συμμετέχουν οι Ντέιβιντ Λιντς (σαξόφωνο) και Γιώργος Μαρινάκης (βιολί).

Σήμερα (7μμ) στη Λυρική Σκηνή θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη παράσταση με την όπερα του Ντονιτσέτι "Ελιξίριο του έρωτα",ενώ αύριο στο Μέγαρο Μουσικής θα δώσει ρεσιτάλ ο Ιταλός νεαρός πιανίστας Τζανλούκα Κασιόλι με έργα Μπετόβεν και Ντεμπισί. Διαφορετικό κλίμα στο "Half Note Jazz Club" (Τριβωνιανού 17), όπου από αύριο μέχρι και τη Δευτέρα εμφανίζεται το τζαζ σχήμα "Page One".

"Λόγος Ερωτικός" με τον Νότη Μαυρουδή στον "Κύκλο κιθάρας" τη Δευτέρα, στις 8.30μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής. Ο συνθέτης και κιθαριστής με την Αννα Αλεξοπούλου (τραγούδι), τον Χρ. Ζερμπίνο (ακορντεόν) και τον Π. Μάργαρη (κιθάρα) θα παρουσιάσει τραγούδια δικά του και των Μ. Χατζιδάκι, Κ. Βάιλ, Ν. Ρότα και Λ. Μακένιτ. Η συναυλία διοργανώνεται από τη Στέγη Καλών Τεχνών και Γραμμάτων του ΥΠΠΟ σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καισαριανής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ