Τρίτη 12 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΧΕΡΑΚΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ άνοδο είχε το ψηφοδέλτιο που υποστήριξε η ΕΣΚ στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου Προσωπικού ΕΥΔΑΠ. Το ίδιο και το ψηφοδέλτιο που υποστήριξε η ΕΣΑΚ στο Σύνδεσμο Εργαζομένων ΑΕ και Γραφείων (σελίδα 15).

ΨΗΦΙΖΟΥΝ από χτες μέχρι το Σάββατο, για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Σύλλογό τους οι οι εργαζόμενοι στην Εθνική Τράπεζα. Την ανάγκη για την αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων υπογραμμίζουν οι συνεπείς συνδικαλιστές (σελίδα 15).

ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ τα δύο δισ. οι ζημιές που προκάλεσαν οι πλημμύρες στον Εβρο. Η αποτίμηση δεν αφορά τις καλλιέργειες, όπου η καταστροφή σε αρκετές περιπτώσεις είναι ολοκληρωτική (σελίδα 23).

ΨΑΧΝΟΥΝ ακόμα να τους βρουν. Λόγος γίνεται για τους δραπέτες της Κέρκυρας που έσκαψαν κάτω από τη μύτη της Αστυνομίας το λαγούμι τους και εξαφανίστηκαν (σελίδα 23).

ΚΟΒΟΥΝ πεύκα και στην Παιανία. Ενα πευκόφυτο λοφάκι, από τα λίγα που έμειναν, είναι ο νέος στόχος των οικοπεδοφάγων (σελίδα 23).

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ θα είναι σήμερα το Δημαρχείο Πειραιά, καθώς εντείνονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις (σελίδα 20).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ