Κυριακή 17 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Η ΝΕ Εβρου συνεχίζει την ενημέρωση του λαού του νομού με περιοδείες κλιμακίων της στα χωριά. Σήμερα στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Φερρών με ομιλήτρια την Σούλα Βλησίδου,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και στους Πετράδες Διδυμοτείχου με ομιλητή τον Σταμάτη Γκατζίδη,μέλος της ΝΕ Εβρου.
  • Η ΚΟΒ Ανω Πετραλώνων πραγματοποιεί συζήτηση με θέμα "Σχέδιο Προγράμματος του ΚΚΕ για το 15ο Συνέδριο" αύριο Δευτέρα στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της (Τρώων 45).
  • Η ΚΟΒ Καλογρέζας πραγματοποιεί συγκέντρωση με θέμα "Το Σχέδιο Προγράμματος του ΚΚΕ ενόψει του 15ου Συνεδρίου" αύριο Δευτέρα στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Συνοικιακού Συμβουλίου (πλ. Δημοτικού Σχολείου).
  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Αρκαδίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση με θέμα "Ανάλυση των ντοκουμέντων για το 15ο Συνέδριο" την Τετάρτη 20-3-96 στις 6 μ.μ. στην ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη).
  • Οι Επιτροπές Ετεροδημοτών του ΚΚΕ από τους Νομούς Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Μαγνησίας πραγματοποιούν συγκέντρωση με θέμα "Παρουσίαση των ντοκουμέντων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 15ο Συνέδριο του ΚΚΕ" την Πέμπτη 21-3-96 στις 6 μ.μ. στην ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ