Παρασκευή 29 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Βρήκε εναλλακτικές λύσεις

Ικανοποιημένος από την απόδοση των νέων ο Κ. Πολυχρονίου αισιοδοξεί για το μέλλον της Εθνικής

Με ανάμεικτα συναισθήματα επέστρεψαν από την Πορτογαλία χτες το απόγευμα οι παίκτες της Εθνικής ομάδας. Η πολύ καλή εμφάνιση δημιούργησε ευχαρίστηση και αισιοδοξία για το μέλλον, ενώ η ήττα και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε πικρία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Πολυχρονίου φανερά ικανοποιημένος τόνισε: "Στο ποδόσφαιρο παρουσιάζονται ευκαιρίες τις οποίες άλλος εκμεταλλεύεται και άλλος όχι. Ετσι χάσαμε και εμείς από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Είμαι ευχαριστημένος μετά από, κατά γενική ομολογία, καλή εμφάνιση. Θέλω να ελπίζω ότι θα υπάρξει συνέχεια και στα επίσημα παιχνίδια.Η απουσία ορισμένων παιχτών μας έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε νέα παιδιά τα οποία πήγαν πολύ καλά. Είναι καλό να έχεις εναλλακτικές λύσεις. πρέπει να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες, όπως η διατήρηση της σοβαρότητας ως τη λήξη.

Επίθεση, δύναμη, ταχύτητα είναι το στιλ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Πρέπει να το ακολουθήσουμε, αν θέλουμε να βελτιωθούμε και να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Αυτά τα παιδιά διαθέτουν επιθετικό στιλ και τεχνική. Νομίζω ότι μπορούν να φτιάξουν μια τέτοια ομάδα που θα ανεβαίνει συνέχεια".

Η τελευταία ερώτηση προς τον Κ. Πολυχρονίου ήταν αν θα του δοθεί ο απαραίτητος χρόνος να ολοκληρώσει το έργο του. Η απάντηση εύλογη: "Αυτό το ερώτημα δεν πρέπει να το κάνετε σε μένα αλλά σε άλλους"...

Ο Ντανιέλ Μπατίστα από την πλευρά του τόνισε: "Ισως η έλλειψη εμπειριών ευθύνεται για την απώλεια των ευκαιριών και της νίκης. Τιμωρηθήκαμε από το νόμο του ποδοσφαίρου. Η Ελλάδα έχει τις δυνατότητες να κάνει πολύ καλή ομάδα και να φτάσει ψηλά. Αυτό βέβαια εξαρτάται από τη σοβαρότητα των παιχτών και την οργάνωση. Νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση για το Μουντιάλ".

Ζαγοράκης: "Ηταν μια μεγάλη εμφάνιση στη Λισαβόνα. Είμαστε σε καλή πορεία και χρειαζόμαστε και τα καλά αποτελέσματα. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για πίστωση χρόνου".

Αλεξανδρής: "Αν αυτή είναι η καλύτερη Εθνική, όπως λένε, πρέπει να το δείξει στο γήπεδο. Χρειαζόμαστε τον κόσμο. Πρέπει με τη Σλοβενία να γεμίσει το στάδιο, να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει άλλον αέρα για τη συνέχεια".

Κωνσταντινίδης: "Οταν χάνεις με τέτοιο τρόπο δεν αισθάνεσαι καλά. Με βοήθησαν πολύ τα υπόλοιπα παιδιά και δε νομίζω ότι είχα πρόβλημα. Εχουμε προσόντα να προχωρήσουμε πολύ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ