Παρασκευή 29 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Διαφωνία με Δώνη

Τριετές συμβόλαιο θέλει ο Δώνης, ενώ ο Βαρδινογιάννης προτείνει πενταετές

Καλά ήταν τα μαντάτα χτες για τον Γ.Χ. Γεωργιάδη. Ο ταλαντούχος μέσος γυμνάστηκε με ατομικό πρόγραμμα στην Παιανία και όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Αμστερνταμ με τον πανίσχυρο Αγιαξ. Η βελτίωση που παρουσίασε στο πόδι (διάστρεμμα) είναι θεαματική και ο γιατρός Αργύρης Μήτσου αναμένεται να δώσει το πράσινο φως για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ολλανδίας. Ο Ρότσα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της υγείας του παίκτη: "Ο Γιώργος είναι ένα πολύτιμο εργαλείο και σίγουρα η παρουσία του στο Αμστερνταμ θα είναι πολύτιμη. Δε γνωρίσουμε ακόμη αν θα είναι απόλυτα έτοιμος, όμως σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Μήτσου δικαιούμαστε να ελπίζουμε".

Σχετικά με το θέμα Δώνη που προέκυψε χτες, επιβεβαιώθηκε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά τη διάρκεια του συμβολαίου του διεθνή παίκτη. Ο ίδιος θέλει τριετές, όμως η πάγια αρχή του Γιώργου Βαρδινογιάννη είναι πενταετές. Ο Ολυμπιακός καραδοκεί...

Πάνω από 30.000 μαγικά χαρτάκια έχουν πουληθεί ενόψει του αγώνα ρεβάνς στο ΟΑΚΑ στις 17 Απρίλη με τον Αγιαξ. Στο μεταξύ από τη θύρα 11 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας κυκλοφορούν τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα, 4.000 περίπου, με αλμυρές τιμές που αρχίζουν από τις 9.500 δραχμές και καταλήγουν στις 19.000 δραχμές!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ