Παρασκευή 29 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
"Ποιούν την νήσσαν"...

Αγνοια δηλώνουν τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ για το θέμα Ουζουνίδη, Δώνη

Ρεσιτάλ υποκρισίας και απεμπόλησης ευθυνών από αυτούς που καλούν τον εαυτό τους υπεύθυνο στην ΕΠΟ και δυστυχώς κρατούν ακόμα στα χέρια τους τις τύχες του αθλήματος και της Εθνικής ομάδας. Αφορμή για τις διαπιστώσεις αυτές (για πολλοστή φορά) στάθηκε η άδεια που δόθηκε στους Ουζουνίδη, Δώνη να μην ακολουθήσουν την ομάδα στην Πορτογαλία και η στάση που κράτησαν ορισμένοι.

Οπως ήταν φυσικό το θέμα απασχόλησε το ΔΣ που συνεδρίασε χτες, όμως προς έκπληξη των παρευρισκομένων κανείς δε γνώριζε τίποτα (!). Τα περισσότερα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής (ΤΕ) αλλά και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κ. Τριβέλλας, δήλωσαν άγνοια για το ποιος πήρε την απόφαση, ρίχνοντας το "μπαλάκι" στον απόντα (ήταν με την Εθνική) πρόεδρο της ΤΕ Λ. Σεϊτανίδη.

Οι Τσεμπεράκης, Παπαθανασίου υπέβαλαν την παραίτησή τους με τον πρώτο να κάνει λόγο για ύπαρξη ισχυρών και μη παραγόντων εντός και εκτός ΤΕ και καταστρατήγηση των κανονισμών. Ο "Ρ" είναι σε θέση να γνωρίζει πως η απόφαση πάρθηκε τηλεφωνικά από την πλειοψηφία της ΤΕ αφού είχε προηγηθεί επικοινωνία με τον Γ. Βαρδινογιάννη.

Το θέμα θα απασχολήσει και πάλι το επόμενο ΔΣ της ΕΠΟ όπου αναμένονται αρκετές αποκαλύψεις....


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ