Σάββατο 30 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Υποπτο παιχνίδι

Προς ένα νέο - τέταρτο κατά σειρά - διαγωνισμό για το ξεπούλημα της "Πειραϊκής - Πατραϊκής" οδεύει η κυβέρνηση. Παρά λοιπόν τα προηγούμενα "ναυάγια", η κυβέρνηση επιμένει στην ίδια πολιτική, υλοποιώντας τις επιλογές των Βρυξελλών, αλλά και των ανταγωνιστικών συμφερόντων του κλάδου, που θέλουν το οριστικό κλείσιμο της επιχείρησης.

Απ' το όλο παιχνίδι, που παίζεται γύρω απ' το "στολίδι" της ελληνικής κλωστοϋφαντουργίας, ικανοποιούνται παρεμπιπτόντως και ρουσφετολογικές ανάγκες. Ηδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για τη νέα συντήρηση του εργοστασίου της Πάτρας και την εξάμηνη απασχόληση σε αυτήν 300 εργαζομένων.

Την επιλογή ανέλαβε τριμελής επιτροπή, στην οποία τελείως ...συμπτωματικά μετέχουν τρία στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Και ο πόλεμος μεταξύ "ημετέρων" έχει ανάψει για τα καλά. Περίπου 1 δισ. δρχ. θα στοιχίσει η νέα συντήρηση, ενώ πολλαπλάσια είναι τα χρήματα που μέχρι στιγμής έχουν δαπανηθεί σε ανάλογες "συντηρήσεις", προς δόξαν πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων, αλλά το εργοστάσιο εξακολουθεί να παραμένει κλειστό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ