Παρασκευή 12 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Πάσχα στο γήπεδο

Προπόνηση και την Κυριακή ενόψει Αγιαξ. Αγωνία για τους τραυματίες

"Τα αγαθά κόποις κτώνται". Ετσι μάλλον δεν είναι παράξενο που οι παίχτες του Παναθηναϊκού θα κάνουν Πάσχα στο γήπεδο. Βλέπετε, τρεις μέρες μετά την Ανάσταση του Χριστού ευελπιστούν ότι θα κάνουν τη δική τους ποδοσφαιρική Ανάσταση και θα σφραγίσουν το εισιτήριο που οδηγεί στη Ρώμη.

Εμπόδιο στην πραγματοποίηση του ονείρου για συμμετοχή στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί ο Αγιαξ. Οι "πράσινοι" ξέρουν καλά ότι παρά τη νίκη στο Αμστερνταμ, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Χρειάζεται το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους στο καθοριστικό 90λεπτο για να αποκλείσουν την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Η χειρότερη επιλογή αυτή τη στιγμή είναι ο εφησυχασμός και η επανάπαυση.

Ετσι ο Ρότσα και οι παίχτες του θα ανταμώσουν στην Παιανία Σάββατο πρωί, Κυριακή απόγευμα, Δευτέρα και Τρίτη βράδυ. Επί της ουσίας βέβαια οι τριφυλλοφόροι θα κάνουν συντήρηση δυνάμεων, αφού το βαρύ πρόγραμμα τους έχει δημιουργήσει δικαιολογημένα κούραση. Ο τεχνικός του ΠΑΟ και οι συνεργάτες του έχουν καταρτίσει ένα πρόγραμμα φρεσκαρίσματος ώστε το κρίσιμο βράδυ της Τετάρτης οι παίχτες να παρουσιαστούν πανέτοιμοι.

Αγώνας δρόμου για τραυματίες

Εν τω μεταξύ σε αγώνα "δρόμου" έχει επιδοθεί η ιατρική ομάδα των πρωταθλητών ώστε να αποθεραπευτούν ως το παιχνίδι οι τραυματίες Ουζουνίδης, Καλιτζάκης, Μάρκος. Χτες πάντως κανένας δεν μπορούσε να πει με σιγουριά αν θα προλάβουν.

Ο Αγιαξ έρχεται στην Αθήνα τη Δευτέρα το απόγευμα έχοντας αφήσει στην Ολλανδία την υπεροψία που παρουσίασε στον πρώτο αγώνα. Μπορεί οι παίχτες του και ο Λουίς Φαν Γκάαλ να πιστεύουν στις δυνατότητές τους, όμως η εικόνα της ελληνικής ομάδας τους προσγείωσε. Είναι ενδεικτική η δήλωση του ολλανδού τεχνικού "ο ΠΑΟ είναι φαβορί για την πρόκριση. Τα ποσοστά είναι 70 - 30 υπέρ του". Εκτός και αν ο πονηρός Φαν Γκάαλ θέλει να αγχώσει τους "πράσινους" ή να τους ξεγελάσει.

  • Τα σχόλια από τη νίκη επί της ΑΕΚ και την επιστροφή στην κορυφή συνεχίστηκαν χτες στην Παιανία. Ολοι συμφώνησαν μεταξύ τους πως η ομάδα με την απόδοση της έδειξε ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα, αποστομώνοντας ταυτόχρονα τους επικριτές της.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι Γ. Σ. Γεωργιάδης δήλωσε: "Παίξαμε όπως ακριβώς έπρεπε και πήραμε μια σημαντική νίκη. Από 'δω και πέρα πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί. Τίποτα δεν έχει τελειώσει.

  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε φαξ στην ΠΑΕ ΠΑΟ με το οποίο την ενημερώνει πως την Τετάρτη απεσταλμένος της θα παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Αγιαξ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ