Παρασκευή 12 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
"Αξίζαμε τη νίκη"

Για τέταρτη φορά πανηγύρισε ένα ευρωπαϊκό τίτλο ο Μπόζινταρ Μαλίκοβιτς. Δικαιολογημένη λοιπόν η χαρά του στη συνέντευξη Τύπου. Ο θριαμβευτής κόουτς δήλωσε:

"Αξίζαμε αυτή τη νίκη. Για 36 - 37 ελέγχαμε το παιχνίδι και είχαμε το αβαντάζ για να φτάσουμε στη νίκη. Ομως στα τελευταία λεπτά κάναμε πολλά λάθη που παραλίγο να μας στοιχίσουν πολύ. Πρέπει όμως να καταλάβετε ότι αυτή η ομάδα, ο ΠΑΟ, δεν έχει κερδίσει κανένα πρωτάθλημα. Μπορείτε να καταλάβετε την ψυχολογία της. Η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ καλή και ισορροπημένη ομάδα που στην ουσία είναι η εθνική Ισπανίας. Επιπλέον έχει δυο σημαντικούς ξένους παίκτες.

Στο ξεκίνημα είχαμε δυσκολίες στα μαρκαρίσματα. Είχαμε τον τραυματισμό και τα τρία φάουλ στον Αλβέρτη. Ομως με ζώνη καταφέραμε να ελέγχουμε το ρυθμό που προσπάθησε να επιβάλει η Μπαρτσελόνα".

Σταυρακόπουλος: "Είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και δικαιούμασταν τον τίτλο. Νιώθω ευτυχισμένος και τυχερός".

Αβραμόπουλος, δήμαρχος Αθήνας: "Η Αθήνα απόψε καίγεται. Είναι υπερήφανη για τον Παναθηναϊκό. Μαζί της καίγεται όλη η Ελλάδα".

Συγχαρητήρια έστειλαν στον ΠΑΟ ο υφυπουργός Αθλητισμού Ανδρ. Φούρας, ο πρόεδρος της ΝΔ Μ. Εβερτ κ. ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ