Παρασκευή 12 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Στο χρονοντούλαπο η ήττα

Στο ...χρονοντούλαπο της ιστορίας προσπάθησε από χτες να βάλει ο Μπάγεβιτς την ήττα από τον Παναθηναϊκό, αφού ο "πόλεμος" συνεχίζεται. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι ο ελληνοποιημένος τεχνικός δεν αναφέρθηκε στη σωρεία των λαθών που έκαναν οι παίχτες του.

Αλλωστε είναι αρχή του να αξιοποιεί τα παθήματα ως μαθήματα. Απλά δεν εκδήλωσε την οργή που όλοι περίμεναν. Προτίμησε να χαμηλώσει τους τόνους, αρκούμενος σε ατομική κριτική όλων των παιχτών. Στον Μπορμπόκη λ. χ. επισήμανε ότι ευθύνεται για το γκολ, αφού δε μάρκαρε τον Μπορέλι, ενώ για τους Κετσπάγια, Μαλαδένη πως δεν κάλυψαν τον Γεωργιάδη.

Εξυπακούεται ότι όλοι τον άκουγαν χωρίς διάθεση να πουν κουβέντα. Εδώ που τα ...γράφουμε, τι θα μπορούσαν. Θέλοντας μάλιστα ο "κιτρινόμαυρος" τεχνικός να φτιάξει το κλίμα, χάρισε τη σημερινή απογευματινή προπόνηση, εντελώς ξαφνικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίχτες ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά για το χαρμόσυνο νέο.

Στις δηλώσεις του ο Μπάγεβιτς τήρησε την ίδια τακτική, στοχεύοντας με έντεχνο τρόπο στο φιλότιμο των παιχτών του: "Κάναμε τόσα λάθη όσα ποτέ στο παρελθόν. Είναι κρίμα να πάνε χαμένοι οι κόποι μιας χρονιάς από απερισκεψία και επιπολαιότητα".

  • Απουσίασαν, μετά από άδεια, από τη χτεσινή προπόνηση οι Μανωλάς, Κετσπάγια. Ο πρώτος πήγε στη Νάξο και ο δεύτερος στην Αγγλία.
  • Ο τέως πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας Τάκης Παππάς έγινε χτες μέλος του ΔΣ της ΑΕΚ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ