Τρίτη 23 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Απειλούν με... ισοπαλία

Ετοιμοι για την έκπληξη δηλώνουν οι Σλοβένοι για την αυριανή πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ '98

Αντιφατικές είναι οι δηλώσεις των Σλοβένων οι οποίοι ήρθαν χτες στην Ελλάδα. Οι αυριανοί αντίπαλοι της Εθνικής, στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 98, από τη μια πλευρά χαρακτηρίζουν την Εθνική μας ως φαβορί και από την άλλη δηλώνουν έτοιμοι να κάνουν την έκπληξη...

Οπως είπε ο προπονητής των Σλοβένων, Ζντένκο Βέρντενικ, "η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι υπέρ της Ελλάδας, αλλά εμείς ήρθαμε για να μην χάσουμε. Πρώτος μας εφικτός στόχος είναι η ισοπαλία. Από εκεί και πέρα ό,τι βγει".

Αναγνώρισε πως η Εθνική μας είναι καλύτερη ως σύνολο, επισημαίνοντας πως από το συγκρότημά του λείπει η εμπειρία.

Το μεγάλο όνομα των αντιπάλων μας ο Ματίας Φλορίαντσιτς (αγωνίζεται στην Κρεμονέζε) συμφώνησε με τον τεχνικό του για τους στόχους στο αυριανό παιχνίδι και πρόσθεσε ότι θεωρεί καλό που το γήπεδο δε θα είναι γεμάτο.

Στην πλευρά της Εθνικής μας τώρα το κλίμα είναι αρκετά καλό. Ο Κ. Πολυχρονίου μίλησε στους παίχτες για την απόδοση του δεύτερου ημιχρόνου στο φιλικό με τον Εθνικό και ζήτησε αυτοσυγκέντρωση, σοβαρότητα και πειθαρχία. Σήμερα θα οριστικοποιήσει την ενδεκάδα.

Σήμερα οι Ελπίδες

"Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Εχουμε όλες τις προϋποθέσεις να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Πάμε για νίκη". Αυτό δήλωσε ο Γ. Κόλλιας προπονητής της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων η οποία, στα πλαίσια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αντιμετωπίζει σήμερα την αντίστοιχη της Σλοβενίας.

Στο γήπεδο της Λιβαδειάς (17.00, ΕΤ- 1) αναμένεται να παραταχθούν για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οι Ελευθερόπουλος, Λάκης, Κόλτζος, Αλεξόπουλος, Κιάσσος, Κατσούρης, Μαυρογενίδης, Ατζας, Καραγκούνης, Κωνσταντινίδης Σ., Κωνσταντινίδης Π. Διαιτητής θα είναι ο Γάλλος Ζιλ Βεσιέ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ