Τρίτη 23 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Σφίγγα ο "Ντούσκο"

Παρά τη δυσαρέσκειά του από την ανακοίνωση του Μ. Τροχανά, ο Ντ. Μπάγεβιτς δεν έσπασε και χτες τη σιωπή του. Ετσι το θέμα της μετακίνησής του στον Ολυμπιακό ή όχι εξακολουθεί να στηρίζεται σε πληροφορίες και φήμες από διάφορες πηγές, χωρίς ο πρωταγωνιστής του να παίρνει θέση.

Η τακτική του ελληνοποιημένου τεχνικού δημιουργεί έντονους προβληματισμούς για το τι ακριβώς συμβαίνει και φουντώνει τις εικασίες. Το σίγουρο είναι ότι στα χέρια του έχει δελεαστικότατη πρόταση. Ομως, οι απόψεις για την κατάληξη διίστανται.

Ορισμένοι υποστηρίζουν πως έχει συμφωνήσει και για ευνόητους λόγους δεν το ανακοινώνει, ενώ άλλοι πως είναι σε δίλημμα. Το θέμα, αν ο Μπάγεβιτς δε δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του, θα συνεχίσει να απασχολεί το "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο". Πάντως, πληροφορίες θέλουν τον Ελληνοσέρβο να μην ξεκαθαρίζει τίποτα πριν από το τέλος Μάη.

Στο μεταξύ, στο "μέτωπο" των ανανεώσεων μόνο ο Σαμπανάτζοβιτς παραμένει αμφίβολος. Ο παίχτης έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό ύψους περίπου 200 εκατ. δρχ. αλλά, όπως έχει δηλώσει, αν η προσφορά της ΑΕΚ προσεγγίζει το ποσό θα παραμείνει. Ο Δημητριάδης υπέγραψε χτες νέο διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ έναντι 80 εκατ. δρχ., ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί με τους Μανωλά, Σαβέβσκι, Ατματζίδη, Βάιο Καραγιάννη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ