Τετάρτη 24 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τραγούδια έρωτα και αγώνων

Τραγούδια για τον έρωτα, τη ζωή, τους αγώνες, σφραγισμένα με τη φωνή τουΛάκη Χαλκιά θα πλημμυρίσουν την αίθουσα Συνεδρίων του ΚΚΕ στον Περισσό, στη διάρκεια της συναυλίας, που διοργανώνει το Πολιτιστικό Τμήμα της ΚΕ του Κόμματος την ερχόμενη Δευτέρα, 29 του Απρίλη (8μ.μ.).Ο γνωστός λαϊκός ερμηνευτής θα παρουσιάσει τραγούδια από το νέο του δίσκο με τίτλο "Η Ελλάδα είναι έρωτας",αλλά και παλιότερα κομμάτια, με τα οποία τον γνωρίσαμε. Θα παρουσιάσει επίσης ένα αφιέρωμα με τραγούδια που αναφέρονται στην εργατική Πρωτομαγιά, καθώς και ρεμπέτικα, λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια.

"Μέσα σε αυτές τις αντιανθρώπινες εποχές, λέει ο Λ. Χαλκιάς, που ζει ολόκληρη η ανθρωπότητα και την ισοπέδωση των πάντων, καταθέτουμε τη δική μας πρόταση με την ελπίδα πως το μήνυμά μας θα φτάσει παντού. Υπογραμμίζοντας την ανάγκη για περισσότερο πολιτισμό και για πιο σκληρούς αγώνες, που πρέπει να κάνουμε".

Η διεύθυνση της οκταμελούς ορχήστρας είναι του Χρήστου Χαλκιά.Προσκλήσεις για την εκδήλωση διατίθενται στην είσοδο του κτιρίου της ΚΕ του ΚΚΕ και στην ΚΟΑ. Κοστίζουν 1.500 δραχμές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ