Τρίτη 30 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΡΕΘΥΜΝΟ
Την Κυριακή η πορεία ειρήνης

Την Κυριακή 5 Μάη θα γίνει η καθιερωμένη πορεία ειρήνης από το Αρκάδι στο Ρέθυμνο, που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη.

Οπως αναφέρει η πρόσκληση των οργανωτών, η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει από την πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη στις 2.30 το μεσημέρι. Η πορεία θα τερματίσει στην παραλία μπροστά στο Λύκειο Ελληνίδων στις 7.30 μμ

Μαζί με τους αγωνιστές της ειρήνης θα πορευτεί και ο γιος του μάρτυρα της ειρήνης, Γιώργος Λαμπράκης, ενώ μετά το τέλος της πορείας θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Περιβολιών - Μυσσυρίων.

Την πορεία διοργανώνουν οι: Επιτροπή Ειρήνης Ρεθύμνου, Νεανική δράση για την Ειρήνη, Σύλλογος δασκάλων - νηπιαγωγών, Πολιτιστικός Σύλλογος Περιβολιών - Μυσσυρίων, εφημερίδα "Κρητική Επιθεώρηση", Δικηγορικός Σύλλογος, Σωματείο Οικοδόμων, ΠΕΑΕΑ.

Στα πλαίσια επίσης των εκδηλώσεων για το 10ήμερο ειρήνης, η επιτροπή Ειρήνης Ρεθύμνου και η Νεανική δράση για την Ειρήνη, την Παρασκευή 3 Μάη, στις 8.30 μμ, στην αίθουσα του Ωδείου Ρεθύμνου, οργανώνουν εκδήλωση τιμής προς τη συμπατριώτισσά τους Μαρία Χουρδάκη η οποία προσφέρει πολλά στο φιλειρηνικό κίνημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ