Τρίτη 14 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑΡΙΣΑ
Την Κυριακή η πορεία ειρήνης

Μεγάλη πορεία ειρήνης, από τον Τύρναβο στη Λάρισα, διοργανώνει, την Κυριακή, 19 Μάη, η τοπική Επιτροπή Ειρήνης της ΕΕΔΥΕ.

Η πορεία θα ξεκινήσει, στις 10.30 το πρωί από την πλατεία Τυρνάβου κι ακολουθώντας τη διαδρομή μέσω Αμπελώνα και Γιάννουλης,θα καταλήξει, στις 7μμ, στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας.

Με ανακοίνωση - κάλεσμά της προς τους Λαρισαίους, η Επιτροπή της ΕΕΔΥΕ καλεί όλους τους φίλους της ειρήνης να πορευτούν στον αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία της χώρας μας και για την ειρήνη στην περιοχή μας και στον κόσμο. Να καταγγείλουν τη βαρβαρότητα της Νέας Τάξης Πραγμάτων του ιμπεριαλισμού, να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση εγκατάστασης των στρατηγείων του ΝΑΤΟ στη Λάρισα, να βροντοφωνάξουν κατά της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στα Βαλκάνια, απαιτώντας την επιστροφή των Ελλήνων στρατιωτών από τη Βοσνία, να καταδικάσουν την ένταση στο Αιγαίο που προκαλούν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους, να διαδηλώσουν την αποφασιστικότητά τους ν' αγωνιστούν για την ειρηνική συμβίωση, τη φιλία και τη συνεργασία των λαών της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ