Τρίτη 14 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Εσπασαν το "κατεστημένο"

Τα Βριλήσσια κέρδισαν για πρώτη φορά τον τίτλο, στους άνδρες

Τα Βριλήσσια κατάφεραν να μπουν "σφήνα" στο δίδυμο Ιωνικού - Φιλίππου το οποίο μονοπωλούσε τους τίτλους στην Α1 κατηγορία ανδρών χάντμπολ και από το Σάββατο είναι πρωταθλητές. Η ομάδα του Π. Ιατρούδη κέρδισε στον δεύτερο τελικό των "πλέι οφ" που έγινε στο Χαλάνδρι τον Φίλιππο με 30 - 23 (είχε κερδίσει και στη Βέροια με 25 - 20) συμπλήρωσε τις δύο νίκες και για πρώτη φορά στην ιστορία της κατέκτησε τον τίτλο.

Ο προπονητής - παίχτης των πρωταθλητών δήλωσε για την επιτυχία της ομάδας του: "Το τρόπαιο που κατακτήσαμε είναι προϊόν δουλιάς τεσσάρων χρόνων. Εργαστήκαμε με υπομονή και προγραμματισμό. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους παίχτες μου και σε όσους πίστεψαν σε αυτή την ομάδα. Για κείνους μέσα από τους κόλπους των Βριλησσίων που πίκραναν αυτή την ομάδα, δεν κρατάμε κακία. Τους θέλουμε όλους κοντά μας στο νέο ξεκίνημα που θα κάνουμε".

Την τρίτη θέση η οποία "οδηγεί" στην Ευρώπη, κατέκτησε ο Δούκας. Η πρώτη 7άδα στη βαθμολογία είναι Βριλήσσια, Φίλιππος, Δούκας, σχ. Ξυνή, Πανιώνιος, Αθηναϊκός, Ιωνικός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ