Κυριακή 19 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Στο... πόδι η Καστοριά

Με νίκη σήμερα οι "γουναράδες", σε βάρος της Δόξας Δράμας, είναι πολύ κοντά στην άνοδο

Στην Καστοριά θα γίνει σήμερα το μεγάλο ματς της 33ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Εκεί οι "γουναράδες" θα υποδεχτούν τη Δόξα Δράμας σε ένα ματς δίχως... αύριο. Η πρωτοπόρος στη βαθμολογία Καβάλα θα φιλοξενήσει την Προοδευτική που επίσης καίγεται για βαθμούς, ενώ η Βέροια παίζει εκτός έδρας στο Ρέθυμνο. Ας δούμε αναλυτικά τα ζευγάρια:

Με νίκη η Καστοριά σε βάρος των "μαυραετών" εξασφαλίζει κατά μεγάλο ποσοστό την άνοδό της στα σαλόνια της Α' Εθνικής. Ομως και οι φιλοξενούμενοι με νίκη διατηρούν μερικές ελπίδες για την προαγωγή στη μεγάλη κατηγορία.

Στην Καβάλα το ματς έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η Προοδευτική θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα της Καστοριάς ώστε να σκαρφαλώσει στην τρίτη προνομιούχο θέση. Πάντως σύμφωνα με τις δηλώσεις του τεχνικού του ΑΟΚ, Γιώργου Παράσχου, η ομάδα της Μακεδονίας θα αγωνιστεί με στόχο τη νίκη, κυρίως για γόητρο αλλά και τους τυχόν... ψιθύρους.

Η Βέροια που επίσης έχει εξασφαλίσει την άνοδό της αγωνίζεται στην Κρήτη με την ΕΑΡ. Οι γηπεδούχοι μόνο με νίκη θα αναπνεύσουν βαθμολογικά.

Ο Λεβαδειακός αγωνίζεται στην Καρδίτσα με την τοπική και ήδη καταδικασμένη ομάδα και θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς για να πιστεύει ότι μπορεί να γίνει το θαύμα (βλέπε άνοδος).

Κρίσιμο ματς και στη Ρόδο για τον Ιάλυσο που υποδέχεται την Καλαμαριά. Το συγκρότημα του Χρήστου Τερζανίδη δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία. Το πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής περιλαμβάνει ακόμη τα παιχνίδια: Γιάννινα - Αργος, Ελευσίνα - Τρίκαλα, Πιερικός - Δόξα Βύρωνα (αύριο 5μμ ΕΤ-3), Νάουσα - Κολινδρός.

Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 5μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ