Τετάρτη 22 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εντός και εκτός "τειχών"

O Γιώργος Κοντραφούρης με εφόδιο τη μοναδική εκφραστική του ευκολία, ο Γιώτης Κιουρτσόγλου με την υπερ-τζαζική του εμπειρία και ο Γιάννης Σταυρόπουλος με την πολλαπλότητα των μουσικών του ενασχολήσεων. Ενα τρίο βιρτουόζων, που σήμερα και αύριο θα "σταθμεύσουν" στο "Half Note" (Τριβωνιανού 17, Μετς), δίνοντας το στίγμα μιας ζωντανής και δυναμικής τζαζ. Στον ίδιο χώρο την Παρασκευή και την Κυριακή θα εμφανιστεί η ομάδα "Τηλεθρόον" με τους Ν. Τουλιάτο, Ανδρ. Συμβουλόπουλο κ.ά.

Η "Σαύρα των Βασιλικών Δρόμων",συνεχίζοντας τις εμφανίσεις στην Αθήνα, απόψε τα μεσάνυχτα θα δώσει συναυλία στους "Ασωμάτους" (Θησείο, πλ. Ασωμάτων). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κομμάτια από τον πρώτο δίσκο του συγκροτήματος "Πορφυρές Αποχρώσεις" και ανέκδοτα τραγούδια.

Στο "Μπαράκι του Βασίλη" (Ζ. Πηγής 98) σήμερα ο Χρήστος Ελευθερίου παίζει στην κιθάρα κομμάτια των Πιατσόλα, Γκέρσουιν, Χατζιδάκι κ.ά., ενώ αύριο οι Β. Μιχαηλίδης, Αντ. Φρουδάκης και Δ. Κοσμίδης "ταξιδεύουν" από το ύστερο δημοτικό στο ρεμπέτικο τραγούδι.

Τις δύο τελευταίες τους μουσικές παραστάσεις "Δίπλα στο Ποτάμι" (Λ. Κατσώνη 188, Αγ. Ανάργυροι) δίνουν την Παρασκευή και το Σάββατο οι "Πυξ Λαξ",με αφορμή το δίσκο τους "Ο Μπαμπούλας τραγουδάει μόνος τις νύχτες". Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν το καλοκαιρινό τους ταξίδι στην Ελλάδα.

Οι "Στέρεο Νόβα" συνεχίζουν τις εκτός Αθηνών εμφανίσεις τους, με σταθμό αυτή την Παρασκευή την Κομοτηνή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ