Πέμπτη 23 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επισκιάσεις

Να μην επισκιάσει το κυβερνητικό έργο το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, συμφώνησαν Τσοχατζόπουλος και Σημίτης. Γιατί, βρε παιδιά; Να το επισκιάσει. Καλύτερα συνέδρια και να τρώγεστε μεταξύ σας, παρά ...κυβερνητικό έργο και να την πληρώνουμε εμείς.

***

Κοίτα τώρα τι διαρρέει το περιβάλλον Σημίτη. Οτι την Παρασκευή - λέει - θα καλέσει ο πρωθυπουργός, Πάγκαλο και Αρσένη για να τους τα ψάλει! Εμείς του συνιστούμε να προσέχει τις "αδέσποτες" του Θόδωρου. Εχει βαρύ χέρι...

***

"Από τρελό κι από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια", είπε χτες ο βουλευτής Ντεντιδάκης για τις γνωστές δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών. Δηλαδή, τον Πάγκαλο, τι από τα δύο τον θεωρεί;

***

Δεν απείλησε ο Λυκουρέζος την δικαστίνα, αυτή τον απείλησε. Του είπε: "Θα τον αθωώσω!". (Αντε μετά να βρεις άλλη τέτοια υπόθεση, που να "πουλάει" έτσι στην τηλεόραση. Τώρα όλοι περιμένουν εναγωνίως την έφεση).

***

Επιμένει αυτός ο Εβερτ να το παίζει πολέμιος των μεγαλοεκδοτικών συμφερόντων! Φτάσαμε στο σημείο να τον αποκαλούν οι ιδιοκτήτες εφημερίδων ...πολέμιο της ελεύθερης οικονομίας. Αντε να δούμε πού το πάει και τι άλλο θα ακούσουμε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ