Πέμπτη 23 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΤΕ
Επιτροπή και για την προμήθεια καλωδίων

Την επανεξέταση και της προμήθειας των καλωδίων που έχει ανάγκη ο Οργανισμός για το τρέχον έτος αποφάσισε στην τελευταία της συνεδρίαση η διοίκηση του ΟΤΕ. Σύμφωνα με την απόφαση, πενταμελής επιτροπή, που αποτελείται από μέλη του ΔΣ και συνεπικουρούμενη από τις νομικές υπηρεσίες της επιχείρησης, θα διαπραγματευτεί με την Κοινοπραξία Βιομηχανιών Καλωδίων τους όρους προμήθειας των καλωδίων χαλκού και οπτικών ινών και θα υποβάλει σχετική εισήγηση. Η κίνηση αυτή φανερώνει πως οι διοικούντες τον ΟΤΕ, μετά από την υπόθεση των ψηφιακών, δε φαίνονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν εύκολα στη σύναψη νέων συμβάσεων που αφορούν προμήθειες και μάλιστα όταν αυτές έχουν να κάνουν με δισεκατομμύρια.

Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε επίσης η σύγκληση της 44ης τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων για να εγκρίνει τις οικονομικές καταστάσεις χρήσης του προηγούμενου έτους. Την ίδια μέρα η γενική συνέλευση των μετόχων της μειοψηφίας θα εκλέξουν τον εκπρόσωπό τους για το ΔΣ του ΟΤΕ.

Πάντως μέσα σ' αυτό το δυσμενές κλίμα, με κύρια ευθύνη των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών και της πολιτικής που άσκησαν στον ΟΤΕ, βαλτώνει και η υπόθεση της κινητής τηλεφωνίας ξηράς, αλλά και άλλων νέων υπηρεσιών του ΟΤΕ. Υπηρεσιών που, αν και έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν μέσα στο 1996, "τρενάρονται" και παραπέμπονται στο απώτερο μέλλον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ