Σάββατο 15 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΡΟΧΗ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
Εκτός παιχνιδιού τρεις ασφαλιστικές

Απαγορεύτηκε με δικαστική απόφαση η παροχή οδικής βοήθειας σε τρεις ασφαλιστικές εταιρίες, δικαιώνοντας την εταιρεία "Express Service", η οποία είχε προσφύγει εναντίον τους ζητώντας τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων. Ειδικότερα, η "Express Service" είχε ζητήσει την απαγόρευση της δραστηριοποίησης των ασφαλιστικών εταιριών "Εθνική", "Φοίνικας" και "Εμπορική Ασφαλιστική" στο χώρο της παροχής οδικής βοήθειας.

Σύμφωνα με την απόφαση (16173/1996) του δικαστηρίου που εκδίκασε την υπόθεση στις 22 του περασμένου Μάη, οι τρεις εταιρίες υποχρεούνται να διακόψουν την παροχή τέτοιων υπηρεσιών, με το αιτιολογικό ότι οι εταιρίες οδικής βοήθειας με τις οποίες συνεργάζονταν δε διέθεταν επαρκή μέσα. Η απόφαση ορίζει επίσης χρηματικό πρόστιμο 300.000 δραχμών για κάθε παράβαση σε περίπτωση που οι τρεις εταιρείες δε συμμορφωθούν. Να σημειώσουμε ότι η "Εθνική" συνεργαζόταν με την "Eurosos Assistance", ο "Φοίνικας" με τη "Europe Assistance" και η "Εμπορική Ασφαλιστική" με την "Gesa Assistance".

Οπως δήλωσε ο πρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρείας "Φοίνικας", η εταιρία δε θα συνάψει μεν νέα συμβόλαια, θα συνεχίσει, όμως, να εξυπηρετεί τα ισχύοντα μέχρι τη λήξη τους. Καμία, όμως, επίσημη δήλωση επί του θέματος δεν υπάρχει από την "Εθνική" και την "Εμπορική Ασφαλιστική".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ