Τετάρτη 19 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ξεδιάντροπη πρόκληση

Το περιοδικό "SPIEGEL" φαίνεται τελικά επέλεξαν οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες, για να διοχετεύσουν την ξεδιάντροπη ομολογία ότι ασκούν κατασκοπία σε βάρος της χώρας μας, για λογαριασμό της Καγκελαρίας, εναντίον Ελλήνων πολιτών και ελληνικών κομμάτων, με κύριο στόχο τους, βέβαια, το ΚΚΕ.

Είναι ολοφάνερο, ότι μια χώρα, όπως η Γερμανία, που σε δύο παγκόσμιους πολέμους αιματοκύλησε εκατομμύρια πολίτες δεκάδων χωρών και δολοφόνησε εν ψυχρώ εκατομμύρια αθώους. Μια χώρα, που πίσω από τις φασιστικές της ορδές άφησε εκατομμύρια ανάπηρους, εξαθλιωμένους και πεινασμένους, που έκαψε ολόκληρες πόλεις και χωριά σε όλη την Ευρώπη, με πρώτη την Ελλάδα, χωρίς να πληρώσει γι' αυτά που κατέστρεψε και γι' αυτά που έκλεψε. Μια χώρα, η οποία ούτε συνθήκη ειρήνης δεν έχει υπογράψει με τη χώρα μας, έχει το θράσος να δηλώνει μέσω των μυστικών της υπηρεσιών και των κάθε λογής "κουκουλοφόρων" της, ότι... έχει δήθεν ή ψάχνει να βρει μήπως έχει (!!!) αξιώσεις...

Κι αυτό την ίδια ώρα που - προς δόξαν της όποιας διεθνούς έννομης τάξης, διεθνών συμβάσεων και ανθρωπίνων δικαιωμάτων - αρνείται να πληρώσει και για τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος του ελληνικού λαού και οικειοποιείται με τρόπο εγκληματικό - τόσο η γερμανική κυβέρνηση όσο και επιχειρήσεις της - τα δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια του κατοχικού δανείου, προϊόντα εγκλημάτων πολέμου τα οποία έχουν καταδικαστεί από την ανθρωπότητα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ