Παρασκευή 12 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Γενική αδιαφορία

Κλειστές οι πόρτες των αρμοδίων για τους απλήρωτους εργάτες του Δραγούνη

"Η διαδικασία του αυτόφωρου είναι ατελέσφορη"!Μ' αυτή τη δήλωση απάντησε χτες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών, στις διαμαρτυρίες των εργαζομένων της εκτυπωτικής επιχείρησης "Κ. Δραγούνης",για την απόφαση του εισαγγελέα Γ. Κολιοκώστα να παραπέμψει τη μήνυση της Επιθεώρησης Εργασίας εναντίον του εργοδότη - για τη μη καταβολή δεδουλευμένων 2,5 μηνών- σε τακτική δικάσιμο και να μην κινήσει την αυτόφωρο διαδικασία, όπως όφειλε να πράξει.

Μη βρίσκοντας ανταπόκριση στην εισαγγελία, οι εργαζόμενοι - που συμπληρώνουν σήμερα 12 μέρες συνεχιζόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων - επισκέφθηκαν χτες και το υπουργείο Εργασίας. Εκεί, όμως, οι αρμόδιοι ήταν πολύ... απασχολημένοι για να τους δεχτούν.

Τα προβλήματα στην επιχείρηση "Δραγούνης" συζητήθηκαν χτες σε σύσκεψη των εργαζομένων του κλάδου, που πραγματοποιήθηκε στην Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων.Το ΔΣ της Ενωσης ζήτησε από όλους να συμπαρασταθούν έμπρακτα στον αγώνα των συναδέλφων τους, ενώ οι εργαζόμενοι της επιχείρησης τόνισαν ότι δε θα υποχωρήσουν αν δεν πάρουν τα δεδουλευμένα τους και ότι είναι αποφασισμένοι να περιφρουρήσουν τα δικαιώματά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ