Παρασκευή 12 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΠΟΡΤΙΓΚ
"Εφυγε για το χρήμα"

Η άποψη της διοίκησης του Σπόρτιγκ για το διαζύγιο με Διαμαντόπουλο

Είχαν συμφωνήσει μαζί του σε όλα. Τους παίκτες που θα έφευγαν. Αυτούς που θα έρχονταν. Τους στόχους της ομάδας τη νέα περίοδο. Το κέντρο προετοιμασίας. Τα χρήματα που θα έπαιρνε. Προ δεκαπενθημέρου είχαν συντάξει το συμβόλαιο και περίμεναν να υπογράψει. Ο Κώστας Διαμαντόπουλος για τον οποίο κι ο λόγος, καθυστερούσε να βάλει την υπογραφή του κι όχι χωρίς αιτία. Συζητούσε παράλληλα με τον Ντ. Ιβκοβιτς, να πάει συνεργάτης του στον Ολυμπιακό. Μετά από μία πολύ καλή χρονιά με το Σπόρτιγκ, η κίνηση αυτή τον μείωνε επαγγελματικά. Κίνητρο είχε όμως το χρήμα. Τα 20 εκατομμύρια που πρόσφερε η ομάδα του Σπόρτιγκ ίσως ήταν ελάχιστα μπροστά στην προσφορά του. Η αγορά δεν έδινε όμως περισσότερα κι η οικονομική πολιτική της ομάδας των Πατησίων δεν επέτρεπε υπερβάσεις. Ακόμα και η διοίκηση του Ολυμπιακού απέρριψε την πρόταση Ιβκοβιτς, όταν άκουσε τις απαιτήσεις του Διαμαντόπουλου.

Οι παράγοντες του Σπόρτιγκ παρότι γνώριζαν τις κινήσεις του, τον περίμεναν με το συμβόλαιο στο χέρι. Ο Κ. Διαμαντόπουλος που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου, αμφισβήτησε τις ικανότητες των διοικούντων, κατηγορώντας τους για την οικονομική πολιτική που ακολουθούν και για μεροληψία υπέρ της γυναικείας ομάδας. Χωρίς να περιμένει απάντηση, βρόντηξε πίσω του την πόρτα και έφυγε.

Την επομένη το τιμόνι του Σπόρτιγκ ανέλαβε ο Κ. Πετρόπουλος. Το παράξενο της ιστορίας είναι ότι ο Πατρινός προπονητής μιλούσε κι αυτός με τον Ολυμπιακό προκειμένου να αναλάβει βοηθός του Ιβκοβιτς. Είχε θέσει όμως ως όρο ότι θα αποχωρήσει αν δεχτεί πρόταση από ομάδα της Α1, ακόμα και με λιγότερα χρήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ