Παρασκευή 12 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
"Να 'χαμε και τον Μίετσελ"...

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος παρουσιάζεται ο Χουάν Ραμόν Ρότσα από τη διάθεση αλλά κυρίως την κατάσταση των παιχτών του. Στο μικρό χρονικό διάστημα της προετοιμασίας των "πρασίνων", τα αποτελέσματα είναι πολύ πιο ευχάριστα απ' όσο και ο ίδιος περίμενε.

Πάντως τη χαρά του Ρότσα μετριάζει η εξέλιξη της μετεγγραφής Μίετσελ. Ο Πολωνός παίχτης δεν κατέστη δυνατό να έρθει τώρα στην Ελλάδα, αφού η θητεία του είναι ανυπέρβλητο εμπόδιο. Προς μεγάλη χαρά της Λέγκια ο ποδοσφαιριστής θα μείνει στην ομάδα και μάλιστα δηλώθηκε στην ΟΥΕΦΑ. Αυτό σημαίνει πως αν αγωνιστεί έστω και ένα λεπτό αυτόματα χάνει το δικαίωμα να παίξει, ακόμα και αν έρθει, με τον ΠΑΟ στην Ευρώπη.

Χτες εν τω μεταξύ έληξε η διορία που είχε θέσει η Οβιέδο στον Μπορέλι, όμως ο παίχτης φυσικά δεν παρουσιάστηκε. Ετσι τώρα τη λύση θα δώσει η ΦΙΦΑ. Με τη Φερεντσβάρος θα δώσει το τελευταίο του φιλικό ο ΠΑΟ πριν την αναμέτρηση με τη Ρόζενμποργκ. Τη Νορβηγική ομάδα μάλλον θα παρακολουθήσει την Κυριακή ο Ρότσα. Δανεικός στον Απόλλωνα θα δοθεί για έναν χρόνο ο Καρβάλιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ