Παρασκευή 12 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Μουστακίδης κατά Ολυμπιακού

Κατέθεσε προσφυγή και ζητά 21 εκατ. Παρελθόν και ο Γ. Δερμάτης από την Εθνική

Προσφυγή κατά του Ολυμπιακού κατέθεσε χτες ο Θ. Μουστακίδης, διεκδικώντας να παραμείνει ελεύθερος και να του καταβληθούν τα λεφτά που του χρωστά ο σύλλογος που ανέρχονται σε 21 εκατ. (7 εκατ. από προηγούμενα χρόνια συν τα 14 εκατ. του συμβολαίου για τον επόμενο χρόνο). Ο πρώην διεθνής πασαδόρος δήλωσε: "Με ανάγκασαν να κάνω προσφυγή. Για μένα το Θέμα είναι ηθικό. Πρόσφερα επί 9 χρόνια και την ψυχή μου στον Ολυμπιακό. Αν μου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση, μπορεί να αποσύρω την προσφυγή μου".

  • Μετά τον Χιλμπέρτο Χερέρα, τέλος και για τον Γιώργο Δερμάτη από την εθνική ομάδα. Χτες ο Θανάσης Μπελιγράτης τον κάλεσε για του ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους, σε μια συζήτηση που έγινε σε φιλικό κλίμα. Εκτιμάται πάντως ότι ο Ελληνας προπονητής "πλήρωσε" τη στάση αλληλεγγύης προς τον Χ. Χερέρα, που επέδειξε όλο το διάστημα της παραμονής στην Εθνική.
  • Την είσοδό της στο ΔΣ της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βόλεϊ (FIVB) με τον β αντιπρόεδρο της ΕΟΠΕ Φάνη Τσιόκρη θα διεκδικήσει η Ελλάδα στις συμπληρωματικές εκλογές που θα γίνουν στο 25ο Συνέδριο, το οποίο διεξάγεται Κυριακή και Δευτέρα στην Ατλάντα. Τη θέση διεκδικούν ακόμα Τσεχία, Βουλγαρία, Ελβετία, Πολωνία. Για τις ΗΠΑ θα αναχωρήσουν αύριο ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Θ. Μπελιγράτης και ο Φ. Τσιόκρης.
Στην Κέρκυρα το μπιτς

Στην Κέρκυρα, στην πανέμορφη παραλία της Γλυφάδας, συνεχίζεται από σήμερα το Πανελλήνιο τουρνουά μπιτς - βόλεϊ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες των ανδρών καθώς για πρώτη φορά φέτος θα πάρει μέρος ξένη ομάδα (οι Νορβηγοί Χοϊντάλεν και Κεμπερούντ που είναι 5οι στην ευρωπαϊκή κατάταξη). Σήμερα οι αγώνες αρχίζουν στις 12.30. Αύριο θα γίνουν από 9 πμ ως 9μμ ενώ οι τελικοί της Κυριακής θα ξεκινήσουν στις 12μ και θα μεταδοθούν στις 4μμ από τον ΑΝΤ-1

  • Με επιτυχία συνεχίζονται τα τουρνουά μπιτς - βόλεϊ ερασιτεχνών που διοργανώνει ο Μ. Τριανταφυλλίδης στη Ν. Μάκρη. Ηδη έχουν λάβει μέρος περισσότεροι από 150 αθλητές, στους οποίους δόθηκε η δυνατότητα να παίξουν και να πρωταγωνιστήσουν πάνω στην άμμο. Οι αγώνες θα συνεχιστούν το επόμενο Σαββατοκύριακο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο 9303.373/4.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ