Τετάρτη 31 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Ταξίδι" με Λόρκα και Πιραντέλο

Συνεχίζουν την περιοδεία τους η "Σύγχρονη Αυλαία" και η "Παιδική Αυλαία", με τα έργα "Απόψε Αυτοσχεδιάζουμε" του Πιραντέλο και "Οι Φασουλήδες του Κατσιπόρα" του Λόρκα,αντίστοιχα, χωρίς επιχορήγηση από τον ΕΟΤ ή το ΥΠΠΟ αλλά με την ενίσχυση του Οργανισμού Εταιρικών Θιάσων του ΣΕΗ.

Το "Απόψε αυτοσχεδιάζουμε",ανεβαίνει σε μετάφραση του Δημήτρη Μυράτ και με τα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι.Η σκηνοθεσία είναι του Στέλιου Γούτη,τα σκηνικά του Θανάση Τζάτσου,τα κοστούμια της Αφροδίτης Κοτζιά και η μουσική διεύθυνση του Δημήτρη Λέκκα.Παίζουν: Μίρκα Καλατζοπούλου, Νίκος Πόγκας, Γιάννης Καλατζόπουλος, Φαίη Κοκκινοπούλου, Εβίτα Παπασπύρου, Γιάννης Τσικής, Νίκος Νικολαϊδης, Στέλιος Γούτης, Γιώργος Θεοτοκάς, Ελλη Λορέντη, Μαρία Χατζηιωαννίδου, Φαίη Σκάρδη, Γιάννης Καϊλας.

Το έργο του Πιραντέλο θα παρουσιαστεί την Παρασκευή στη Ζαχάρω Ηλείας, στις 8 Αυγούστου στον Αγ. Νικόλαο και στις 9 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οσο για τους "Φασουλήδες" θα βρίσκονται, σήμερα στη Λευκίμμη Κέρκυρας, αύριο στα Καλάβρυτα, στις 4,5,6 και 7/8 στο Ηράκλειο Κρήτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ