Τετάρτη 14 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
χεράκια

ΚΑΘΩΣ οι Τσετσένοι αντάρτες κρατούν υπό τον έλεγχό τους μεγάλες περιοχές του Γκρόζνι και οι ρωσικές επιθέσεις συνεχίζονται, ο στρατιωτικός ηγέτης των Τσετσένων αυτονομιστών και ο διοικητής των ρωσικών δυνάμεων στην Τσετσενία, συμφώνησαν στην έναρξη εκεχειρίας σήμερα στις 11 το πρωί (σελίδα 9).

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ έγινε την περασμένη Κυριακή η προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στη Μύρινα της Λήμνου (σελίδα 16).

ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να διορίζονται οι απόφοιτοι του Τμήματος Πληροφορικής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ζητά με ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Παιδείας ο Σύλλογος Πτυχιούχων Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης (σελίδα 16).

ΔΕ ΣΥΜΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ οι πολεμικές συντάξεις για το ΕΚΑΣ. Με αλφαβητική σειρά η χορήγηση από το ΙΚΑ, από τις 19 Αυγούστου (σελίδα 17).

ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ της Εθνικής Αντίστασης από όλη την Πελοπόννησο συγκεντρώθηκαν την περασμένη Κυριακή στα Σουδενά για να τιμήσουν όλους αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για λευτεριά, εθνική ανεξαρτησία και δημοκρατία (σελίδα 17).

ΔΙΗΜΕΡΕΣ εκδηλώσεις 17-18 Αυγούστου για το Μπλόκο της Κοκκινιάς διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας σε συνεργασία με τις αντιστασιακές οργανώσεις (σελίδα 17).

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ μοίρασε ο υπουργός Πολιτισμού, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του την περασμένη Παρασκευή στη σεισμόπληκτη Κόνιτσα. Ο Στ. Μπένος επισκέφθηκε τα μνημεία της περιοχής που υπέστησαν ζημιές και υποσχέθηκε αποκαταστάσεις τους (σελίδα 19).

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ότι στα υψηλά κλιμάκια των ανθρώπων του ποδοσφαίρου εκεί δηλαδή που κατοικούν οι (δικαίως) λεγόμενοι "καρεκλοκένταυροι", οι λέξεις σοβαρότητα και υπευθυνότητα είναι άγνωστες. "Θύμα" τους, αυτή τη φορά, ο δεύτερος ιεραρχικά ποδοσφαιρικός θεσμός στη χώρα μας δηλαδή το κύπελλο Ελλάδας (σελίδα 23).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ