Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εγκλήματα και "άγριες νύχτες"

Η σελήνη άδειασε, ο Αύγουστος έσβησε και ο Σεπτέμβρης λογικός, γνωστός ως νοικοκύρης, έφτασε. Οι τελευταίοι παραθεριστές επέστρεψαν. "Αγριες νύχτες" μας περιμένουν από την ΕΤ-2 στις 24.00. Πρόκειται για μια κοινωνική, γαλλική ταινία του Σίριλ Κολάρ, με πρωταγωνίστρια την Μαρία Σνάιντερ. Ο Ζαν είναι 30 χρόνων, είναι και νέος, δηλαδή, και γοητευτικός και έξυπνος. Η ζωή τού προσφέρεται και εκείνος την απολαμβάνει. Παρασέρνει στο πέρασμά του και καταστρέφει κορμιά και ψυχές. Δε σέβεται τίποτε, δεν έχει ενδοιασμούς. Ο νεαρός, ξεχάσαμε να πούμε ότι είναι σκηνοθέτης, γνωρίζει ότι είναι φορέας του AIDS και όμως τίποτε δεν τον σταματά από το να απολαμβάνει τον έρωτα και να μεταδίδει τη νόσο. Μια δυνατή ταινία που άρεσε στο κοινό και υμνήθηκε από τους κριτικούς.

Από την ΕΤ-3 στις 24.00 "Εγκλημα πρώτου βαθμού" του Αντρέι Τζέικομπς.

Δυο αδέλφια ζουν μαζί με την εξαδέλφη τους και το θείο τους σε μια πανσιόν, που διατηρεί ο τελευταίος. Μια μέρα ένα ζευγάρι με το γιο τους νοικιάζουν ένα δωμάτιο στην πανσιόν. Κάθε μέρα που περνά, οι ενοικιαστές θαμπώνονται όλο και περισσότερο από την εξαιρετική θέα. Ενα απόγευμα όμως καθώς το ζευγάρι απολαμβάνει τη θέα κοντά σ' έναν καταρράκτη της πανσιόν, η νέα γυναίκα σκοτώνεται από έναν ελεύθερο σκοπευτή. Και, τότε, αρχίζει το δράμα. Μια σειρά εγκλημάτων θα αρχίσει, μια τρελή, ακατανόητη σειρά εγκλημάτων. Για να γίνει κάποια στιγμή και ένα έγκλημα πρώτου βαθμού. Με τον Αντρέ Τζέικομπς.

Από το MEGA στις 02.30 "Ο στιχουργός" του Αλαν Ρουντλφ.

Πρόκειται για μια κοινωνική περιπέτεια που αφηγείται την ζωή του Ντακ Τζέκινγκς, του πιο αγαπητού τραγουδιστή της κάντρι και του γουέστερν. Ομως, η ιδιωτική ζωή του ινδάλματος είναι συντρίμμια. Μόλις έχει χωρίσει καλλιτεχνικά με τον παλιό, καλό του συνεργάτη με τη χρυσή καρδιά, που έχει όμως δοσοληψίες με το νόμο. Η τραγουδίστρια σύζυγός του τον έχει πετάξει έξω από το σπίτι και τώρα το είδωλο τόσων νέων έχει μπλέξει άσχημα με ένα γλοιώδη ατζέντη τον Ροντέο - Ρόκι, που προσπαθεί να του κλέψει τα τραγούδια του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ