Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΑΚΡΙΑ από το φως της μέρας, προτίθενται να κρατήσουν οι εκποιητές της δημόσιας περιουσίας το ακριβές κείμενο της σκανδαλώδους συμφωνίας παράδοσης του μάνατζμεντ των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Η απάντηση του ΠΑΣΚίτη προέδρου της "Τρίαινας" στο αίτημα των συμβούλων της "Εργοστασιακής Επιτροπής" να τους γνωστοποιηθεί το κείμενο της συμφωνίας ήταν: "Ας ήσασταν στη διοίκηση του ναυπηγείου ή στο συνεταιρισμό για να το δείτε"! (σελίδα 23).

ΔΕΣΜΗ θέσεων και προτάσεων για την υπεράσπιση και ανάπτυξη των εσωτερικών θαλάσσιων μεταφορών, που συνδέονται άμεσα με την εθνική κυριαρχία και την άμυνα της χώρας, την εθνική οικονομία, την ανάπτυξη των νησιών και το μέλλον χιλιάδων ναυτεργατών, προβάλλουν, με ανοιχτή τους επιστολή, οι ναυτεργατικές ενώσεις (σελίδα).

"ΣΤΑΧΤΗ στα μάτια" των κτηνοτρόφων από την κυβέρνηση. Βάζει προεκλογικά τη συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία "Δωδώνη" να ανακοινώσει αυξημένες - κατά μερικές δραχμές - τιμές στο γάλα (σελίδα 24).

ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ απαντούν οι νοσοκομειακοί γιατροί στην ένοχη - προεκλογικά - σιωπή του υπουργείου Υγείας - Πρόνοιας, για το αν δικαιούνται ή όχι οι ειδικευόμενοι γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία το επίδομα των 35.000 δραχμών (σελίδα 24).

ΕΚΔΗΛΩΣΗ διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών διοργανώνει την Πέμπτη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, για το "μισό" εκλογικό επίδομα που δίνει η κυβέρνηση (σελίδα 24).

ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ να κάνει αλλιώς, ο δήμαρχος της Νέας Μάκρης, Βασίλης Τζιλάβης, παραδέχτηκε τελικά τις ευθύνες του, σχετικά με το σκάνδαλο "Sun's FUN beach" (σελίδα 26).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ