Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΑΡ 2 - 0
Εκαναν αγγαρεία

Η ερώτηση του Μπόνιτς (προπονητής ΕΑΡ) σε κάποιον από τους παίχτες του, "πού βρίσκεσαι σήμερα, τι κάνεις", θα μπορούσε κάλλιστα να απευθυνθεί στους 27 ποδοσφαιριστές οι οποίοι πάτησαν το (κατ' ευφημισμόν) γήπεδο της Ν. Σμύρνης. Στο θεωρητικά πιο δυνατό αγώνα του δεύτερου γύρου στο Κύπελλο εκτός της ΕΑΡ που έχασε από τον Πανιώνιο 2 - 0, ηττήθηκε το άθλημα.

Οι 826 φίλαθλοι είδαν όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του Σαπουντζή να κάνουν αγγαρεία.

Το 1 - 0 έγινε στο 48 με σουτ, από την περιοχή, του Μένταν. Πέρασαν 23 για να βγάλει ο Σαπουντζής τον Τζούλη αριστερά, αυτός την κατάλληλη στιγμή να πασάρει στον Μέντα, που άνετα διαμόρφωσε το τελικό 2 - 0.

Ο Κυράστας έμεινε ευχαριστημένος μόνο από το αποτέλεσμα, αφού η ομάδα του ιδίως στο α ημίχρονο "ήταν μέτρια, αργή, χωρίς κίνηση". Υποστήριξε πως τίποτα δεν κρίθηκε προσθέτοντας ότι στον επαναληπτικό θα επιδιώξει ένα γκολ που ισοδυναμεί με πρόκριση. Από την πλευρά του ο Μπόνιτς χαρακτήρισε φαβορί πλέον τον Πανιώνιο και περιμένει από τους παίχτες του στο Ρέθυμνο να αγωνιστούν χωρίς άγχος και φόβο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Φακής, Αγορογιάννης, Τζανετής, Βάνσπεργκ, Μάντζιος (79 Κούσουλας), Κατσαμπής (72 Κατσαρός), Τζούλης, Ντιμιτρίεβιτς, Μένταν, Σαπουντζής, Αντώνας (67 Φύσσας).

ΕΑΡ: Κατσιπάνος, Σεληνιωτάκης, Μαυροειδής (59 Μάντα), Λυρώνης, Σοφρόνογλου, Αρζένης, Μπαλογιάννης, Ανυφαντάκης, Μπομπέια (72 Κόφι), Σουτζής, Καφφές (84 Μηνάς).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ